Szeretnék fogyni így jó?
Figyelt kérdés
173cm magas vagyok 80kg 15kgt szeretnék fogyni, napi egyszer eszem, sokat mozgok biciglizem is de nem fogytam2013. aug. 22. 10:38
2/10 A kérdező kommentje:
igen sajnos 4éve igyszoktam meg
2013. aug. 22. 10:48
3/10 anonim válasza:
Mi az hogy egyszer eszel?
Há normális!
Egyél inkább ötször! Húst, halat, tojást és zöldséget, esetleg egy kevés gyümölcsöt. És akkor majd fogyni fogsz!
4/10 A kérdező kommentje:
ötször? hat ezekből eszem főleg gyümölcsöt es húst
2013. aug. 22. 11:17
5/10 anonim válasza:
Ötször egyél de keveset.
És főleg húst és zöldséget!
Meg ne össze-vissza biciklizzél, hanem naponta egyszer vagy akár kétszer is egy órát egyfolytában monoton tempóban úgy, hogy a pulzusod valamivel 130 alatt maradjon.
Amúgy meg heti három teljes testes súlyzós edzés is kéne, amivel tudnád stimulálni az izomzatodat, hogy a szervezeted ne azt akarja lebontani hanem a zsírt.
7/10 A kérdező kommentje:
3körül ettem 2dbrantott csirkemellet, ma delben virslit ettem zsömlével aztan natur joghurtot meg szőlőt
2013. aug. 22. 22:06
8/10 anonim válasza:
Virsli zsömlével? Hát ez nagyon tré!
10/10 A kérdező kommentje:
salataval
2013. aug. 23. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!