Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről? FONTOS

Mi a véleményetek erről? FONTOS

Figyelt kérdés

KÉTSZER rá állok a mérlegre és mindig mást mutat!

A szönyegen többet mutat, a padlón meg kevesebbet.

Amikor először rá állok akkor többet mutat, de másodjára meg harmadjára kevesebbet mutat és ugyan annyit! Akkor melyiket vegyem figyelembe?

2013. aug. 20. 19:53
 1/6 anonim válasza:
Őszintén én sem tudom miért mutat mást( például ugyanazon a helyen lemérem magam és fél kiló különbség van az előző értékkel ). Én ráállok négyszer-ötször a mérlegre és akkor megsaccolom körülbelül mennyi kiló vagyok :)
2013. aug. 20. 20:04
 2/6 Lipton. ***** válasza:

öcsém xD ezt nem hiszem el :D

nem a mérleg a fontos hanem a tükör :D

2013. aug. 20. 20:06
 3/6 anonim válasza:
A mérleget mindig teljesen egyenes helyre kell tenni. A szőnyeg nem elég sima felület. Szerintem a padlón mérd, az biztosabb :)
2013. aug. 20. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Elöször is nem az a fontos, hogy PONTOSAN mennyit mutat a mérleg, hanem, hogy milyen irányba változik a súlyod (feltételezem, hogy fogyás miatt kérdezed).

Másodszor keress egy helyet a lakásban, ahol kemény alapon (nem szönyeg), vízszintesen és billegés nélkül tudod letenni a mérleget. Minden alkalommal ugyanoda tedd, és úgy mérd magad, akkor nem fog mást mutatni.

Ami még esetleg befolyásolhatja, ha rossz minöségü a mérleged, hogy melyik részére állsz rá - ebben az esetben keress olyan helyzetet, amit utána pontosan tudsz tartani, pl valamelyik széléhez érjen oda a lábad.

Harmadszor a mérést mindig ugyanakkor célszerü csinálni, pl reggel evés elött, de WC-használat után, mert ilyenkor csak a te súlyodat mutatja, késöbb már attól függöen, hogy mit és mennyit ettél-ittál, nem megbízható az eredmény.

2013. aug. 20. 20:08
 5/6 Adam9211 ***** válasza:
Hidd el, ha 10-20-30 kilót fogysz nem fog érdekelni az a pár kg eltérés! :) Egyébként meg használd a tükröt, az soha nem csal! :)
2013. aug. 20. 20:21
 6/6 anonim válasza:
nekem 10 kiló különbséget is mutat ha 1 méterrel odébb teszem, tedd le egy helyre a mérleget lehetőleg olyan helyre ahol állandóan lehet, ne emelgesd mert csak úgy fogod tudni követni, hogy mennyit is fogytál és ami még fontos csak reggel mérd magad mert vízzel és kajával a hasadba akár 1-2 kilóval is többet mutathat
2013. aug. 20. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!