Szálkásító diéta. Mit gondoltok így jó lesz?
Figyelt kérdés
Már fogytam 9 kgot. De úgy döntöttem szálkásítani próbálok. A tornákat nagyon élvezem, de mivel még kezdő vagyok kardiózok és saját testsúlyos erősítő edzéseket végzek.
Ma este számolgattam egy kicsit és ez jött ki: 57 kg vagyok, 164 cm. Így 110 g proteint, 80 g cht és 50 g zsírt kell fogyasztanom. Ez így működhet?
Heti 5 alkalommal tornázok, minden alkalommal kardiózok és 3 alkalommal erősítek.
Jó lesz így vagy kell változtatnom?
2013. aug. 17. 21:42
1/1 anonim válasza:
Egy normális kérdező, túl szép hogy igaz legyen. Biztos hogy nem akarsz inkább dinnyekapszulával és fogyasztó lábujjgyűrűvel próbálkozni? Esetleg légzés diéta, injekciós zsírbontás meg flabélos bérlet? :D
A tested is legyen olyan tökéletes mint a diétád! :) (mondjuk ez törvényszerű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!