Már 70 kilósan is vannak zsírpárnák. Mégis hogyan jutnak el 100-120kilóig is az emberek?
Vegyünk egy embert aki 100kilós. Nem gyógyszertől hízott, nem hormonzavartól, hanem azért mert evett és nem mozgott.
Ő gyakorlatilag saját maga akarta hogy ennyi kiló legyen, hiszen megtudta volna állni hogy kevesebbet egyen mégsem tette. Már 70 kilósan is látszódtak a zsírpárnái, mégis eljutott 100 kilóig.Tehát nem zavarta. nem?
Egyáltalán nem biztos, hogy 70 kilósan vannak zsirpárnák - sokan magasak, és a 70 kiló inkább kevés, mint sok.
Egyébként meg egyáltalán nem olyan egyszerü megállitani, ha valaki elkezd hizni és már nem egészen fiatal. Én pl. 30 éves korom alatt bármikor le tudtam adni, ha összejött 4 - 5 kiló felesleg, késöbb minden egyes kilót csak nagy küzdelemmet tudtam eltüntetni - pedig nem ettem többet, inkább kevesebbet, nem mozogtam kevesebbet, egyszerüen csak idösebb lettem. MEg alkati kérdés is, van aki skkal könnyebben hizik, és nem kell sok, hgy 10 kilóval több legyen, van aki meg megehet mindent, ami a szeme elé kerül, mégse hizik.
jó akkor hagyuk a 70 kilót. Legyen 90.
Ha 90 kilósan már látod magad ne edd magad 120ra! Ha meg 120 lettél, vess magadra mert te akartad igy.
Ez igy van nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!