Szerintetek a szex tényleg alakformáló?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire igaz, habár ez is egy fajta testmozgás. Már többektől is hallottam ilyesmit. Egy tuti, ha teherbeesel, akkor nem épp fogyókúrás az eredmény.2013. aug. 16. 12:57
1/8 anonim válasza:
Ha naponta egy oran keresztul csinalod, aktiv felkent, akkor igen, alakformalo :)
2/8 anonim válasza:
Gondolkozzunk logikusan. Ha így lenne, az azt is jelentené egyben, hogy akinek nem tökéletes az alakja, az nem szexel.
Szerinted ez lehetséges? :)
Szerintem nem.
4/8 anonim válasza:
tuti hogy segít valamit... gondolj bele, mikor valaki "úgy" szexel, vagyis szinte minden hülye pózban, mint egy gép (csak a férfiak nevében tudok beszélni, de mi olyankor nem érzünk fáradtságot). A végén döbbenünk rá hogy hogy tudtuk azt a pózt annyi ideig tartani... Biztos hogy jó hatással van. De nem olyan mértékben mintha sportolnál, vagy valami
5/8 poiu válasza:
Szerintem fordítva. Aki sportol, hajlékony, erős, jó az alakja, jobb szexre képes.
7/8 anonim válasza:
persze. Ha nem vigyázol, baromira átformálja az alakod 9 hónapra minimum.
8/8 anonim válasza:
Annyira hülyeség... a szex így meg úgy... jóhogy már azt nem találják ki hogy a halottakat is felébreszti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!