Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétában napi egy étkezés...

Diétában napi egy étkezés kiváltható/helyettesíthető fehérjeporral?

Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem ki.
2013. aug. 16. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak éppen az emésztéseddel lesznek gondok, amihez szükség van rostokra. Ne csodálkozz, ha néhány napig nem tudsz majd vécére menni.
2013. aug. 16. 11:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy akkora gond lenne az emésztésemmel attól, hogy napi 5× eszem, csak abból az egyik nem cs.mell+rizs+zöldség, hanem csak fehérje+zöldség lenne...

Inkább az a kérdés, hogy jó így a diéta?

2013. aug. 16. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, sokan csinálják így.

Én pl a vacsorát váltom ki, és köszöni szépen, az emésztésem soha nem volt jobb :) Fincsi is, ami miatt nem kívánom az édességet és el is telít...

2013. aug. 16. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért ennél mesterséges cuccot, ha ehetsz természeteset is?
2013. aug. 16. 12:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi a mesterséges ,egy szűrt fehérjén ?

Egy protein turmixot ,nem nevezném teljes értékű étkezésnek, én 20 perccel utána már éhes vagyok.

2013. aug. 16. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Ki, csak kérdés hogy minek.

Aki 5x eszik, annak minek egy fehérje sékes étkezés? Mert akkor csak 4x enne? Elvi a kérdés.. egyél 4x, normális ételt. Minek az 5. csak divatot követsz vele.

2013. aug. 16. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!