Diétában napi egy étkezés kiváltható/helyettesíthető fehérjeporral?
Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 11:31
2/7 anonim válasza:
Csak éppen az emésztéseddel lesznek gondok, amihez szükség van rostokra. Ne csodálkozz, ha néhány napig nem tudsz majd vécére menni.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy akkora gond lenne az emésztésemmel attól, hogy napi 5× eszem, csak abból az egyik nem cs.mell+rizs+zöldség, hanem csak fehérje+zöldség lenne...
Inkább az a kérdés, hogy jó így a diéta?
2013. aug. 16. 11:59
4/7 anonim válasza:
Szerintem jó, sokan csinálják így.
Én pl a vacsorát váltom ki, és köszöni szépen, az emésztésem soha nem volt jobb :) Fincsi is, ami miatt nem kívánom az édességet és el is telít...
5/7 anonim válasza:
Miért ennél mesterséges cuccot, ha ehetsz természeteset is?
6/7 anonim válasza:
Mi a mesterséges ,egy szűrt fehérjén ?
Egy protein turmixot ,nem nevezném teljes értékű étkezésnek, én 20 perccel utána már éhes vagyok.
7/7 anonim válasza:
Ki, csak kérdés hogy minek.
Aki 5x eszik, annak minek egy fehérje sékes étkezés? Mert akkor csak 4x enne? Elvi a kérdés.. egyél 4x, normális ételt. Minek az 5. csak divatot követsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!