Ennél férget a fogyásért?
DE:
Az 1920-as évek táján a karcsúsodni vágyók egy
bélféregpetét
tartalmazó pasztillával fertőzték meg magukat. A bélféreg a bélrendszerükben megtapadva féreggé fejlődött, növekedni és szaporodni kezdett, és gyakorlatilag elette gazdája elől az ételt. Maria Callas, a híres operaénekes is ezzel a módszerrel fogyott 28 kilogrammot. Igen ám, de a férget később csak nagyon körülményesen lehetett eltávolítani. Közel ötven ember halt meg a féreg okozta betegségek következtében.
nem.
emeljétek fel a seggetek, egy kis önkontroll a kajában, és hajrá.
oké, tudom nem egyszerű, de aki igazán akarja, annak menni fog.
utolsó, szerintem aki mindent megtesz, tornázik, odafigyel a kajára, és mégse fogy, keressen fel egy orvost, mert több mint valószinű, hogy valamilyen betegsége van, amit kezeltetni kell.
ne félj a vérvételtől, csak csukd be a szemed és ne nézz oda.
én is igy szoktam.
fájni nem fáj, talán minimális, de tényleg semmi komoly, biztos, hogy sokkal nagyobb fájdalmakon átestél már életedben.
már csak azért mondom, hogy kezeltesd magad, ahelyett, hogy kinzod magad koplalással, vagy még jobban elhizol, és végül még betegebb legyél.
És mitől maradna meg az a fogyás? Úja és újra férgesítenéd magad vagy mi?
Csak az egészséges táplálkozás és a mozgás működhet. Minden más ideiglenes tüneti kezelés, még a zsírleszívás is. Ha nem tudsz lefogyni akkor nem edzel, nem edzel elég keményen, nem táplálkozol egészségesen és/vagy nem tudod melyik tápanyagból mennyit viszel be. (Egyébként az nevezhető egészségesnek ami természetes és tápanyagok szempontjából kiegyensúlyozott)
Ha valami nem működik megfelelően a testedben akkor exponenciálisan nehezebb a dolgod, de akkor is csak a hozzáértésedben és a kitartásodban lehet a hiba.
Egyébként meg nem az a lényeg hogy mindenki fitnesz mániás legyen, csak hogy tegyél érte, hozz egy szintet (legalább egy átlagos testet), és úgy már fogadd el magad.
Magamon is észrevettem már hogy valamit nagyon szeretnék, szenvedek is a hiánya miatt, de aztán rájöttem hogy közel sem akarom eléggé. A 71%os jelenleg jobban fél a vérvételtől mint amennyire le akar fogyni. Szóval hiába akarja elszántnak mutatni magát azzal hogy ő bármilyen szutykot beszedne.
71%-osnak:
Felsz a fajdalomtol (amit szerinted a szuri okoz) ugyanakkor folyamatos, 24/7 fajdalomban elsz, mert nem ugy nez ki a tested amilyennek szeretned, nem vehetsz fel olyan bikinit, amilyet akarsz, nem mersz levetkozni a baratnoid elott, nincs egy arva szuk farmerod ami feljonne rad... ezek mind "fajdalmak"!
(nem ismerlek, fogalmam sincs milyen problemakkal kuzdesz, ezt csak azert irtam, hogy szemleltessem, hogy a dagi emberek min mennek keresztul.)
Ha tenyleg megprobaltal mindent es nem tudsz fogyni, akkor lehet h betegseg all a hatterben amit csak az orvos fog tudni kideriteni. Egyebkent pedig tevhit, hgy a szuri faj. Nekem ket orvosom is van (egy szivsebesz ismeros, meg a sajat fogorvosom) akik a multban tobszor is megszurtak (a sebesz vervetel miatt, a fogdoki erzestelenito miatt) es ha hiszed ha nem nem ereztem a vilagon semmit. A sebesznel mikor odaneztem, hogy na mivan, mikor szursz mar meg, mar felig megtelt az uvegcse verrel... a fogorvosnal meg onnan tudom, hogy megszurt, hogy feszito erzest erzek, az sem a szuri, hanem az erzestelenito ahogy megy bele az inybe.
Huzzal orvoshoz a sajat lelki beked erdekeben es felejtsd el ezt a fereg butasagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!