A hasamrol hogy tom leadni a zsirréteget?
Itt vagyok!!
Olvass vissza, és amúgy meg tanulj meg kérdezni normálisan, vili??? ilyen IQ val nem fogsz te leadni a hasadról semmilyen zsírréget, előbb normálisan kéne írni!!
Krisz
+mI A BAJ AZ IRÁSOMMAL?
MEG MI KÖZE AZ IQ-NAK A FELESLEGES ZSÍRRÉTEGEKHEZ?
öRÜLÖK IS HOGY NEM VÁLASZOLTÁL! NINCS ARRA SZÜKSÉGEM HOGY TRŐLED KÉRJEK SEGITSÉGET!+UGYANIS ÉN SZEMÉLYI EDZŐ "TANONC" VAGYOK EZEK AZ ADATOK CSAK EGY FELMÉRÉSHEZ KELLENEK HOGY AZ EMBEREKNEK MEKKORA A "TUDOMÁNYUK" A SPORTTAL KAPCSBAN TE UGY
LÁTSZIK TE ELÉG AGYRONCS VAGY AHHOZ HOGY EGY KIS DOLGOT IS MEGTANULJ !!!!!!!!!4
Krisz a legjobb fej, az oldalon, és ne bántsátok, csak jót akar!!!
De ha ilyen bunkók vagytok, megérdemlitek, hogy kövérek maradjatok!!!
Sziasztok!!
Kedves előttem hozzászóló. Rendes tőled hogy kiállsz mellettem, jólesik nagyon, de én itt csak az a válasz az enyém, ahol ott a nevem is a végén. A kérdező nem engem szólt le.
EGyébként a kérdezőnek csak annyit, hogy nem kell felmérés meg ilyen butaságok, csak olvasson vissza 100 kérdést és rájön, hogy mennyire vannak tisztában az emberek bizonyos dolgokkal....
Krisz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!