Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kellene foggyak?

Szerintetek kellene foggyak?

Figyelt kérdés
Sose voltam megelegedve a sulyommal! az utobbi evben fogytam 10 kgt. most epp 65 kg vok, es 168 cm. mindenki mondja h mennyire jol nezek ki..a pasik is ram vannak akadva..de en megseem vok megelegedve...Am 16 eves lany vok
2013. aug. 11. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Milyen szó az a "foggyak"? Hol tanultál magyarul?

Szerintem nem fogynod kellene...

2013. aug. 11. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sportolj, az mindenkinek jót tesz. És olvasgasd ezt, ha épp ráérsz: [link]
2013. aug. 11. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj többet! :D Igy nem lehet eldönteni,hogy van-e rajtad fölösleg! Van,aki ilyen paraméterekkel kövérnek néz ki,mert a 65 kilójában csak zsir van,aki meg 65 kilósan izmos és nincs rajta zsir,az meg soványnak néz ki. Remélem érted,hogy nem mindegy. Képet feltehetnél,akkor könnyebb lenne válaszolni. Én pl 168 cm vagyok,de 65 kg-val iszonyat kövérnek néznék ki. Szülés előtt volt a legnagyobb a súlyom,majdnem 4 kilós babával,vizesedve voltam 62 kiló,iszonyat nagy pocakkal. Szóval én nagyon kövér lennék 65 kilósan. Én vékony alkat vagyok.
2013. aug. 11. 15:42
 4/4 anonim válasza:
100%
Ne fogyózz, hanem tanulj magyar nyelvet. Hidd el, nem fog megártani.
2013. aug. 11. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!