Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon vastag a combom mit...

Nagyon vastag a combom mit tegyek h vékonyabb legyen?

Figyelt kérdés
2008. jún. 29. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Én photoshopot használok, csodákra képes!
2008. jún. 29. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Diéta. Szénhidrátszegény, meg valami aerob mozgás, mondjuk binyiglizés, bár ha te szereted mehet aerobic is, meg az úszás is jó.
2008. jún. 29. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Ja, uszas es futas. Nekem is kerekebb a combom a kelletenel csakis akkor "nyulankabb" ha futok - es jaj hogy utalok futni!!!!!!!!!!!!!!!
2008. jún. 29. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem miért kell lepontozni mindenkit, na mindegy.

Nem tudsz "csak" combból fogyni, ha diétázol és edzel akkor mindenhonnan megy majd le.

A lényeg az egészséges táplálkozás!

2008. jún. 29. 16:16
 5/7 anonim válasza:
60%

A biciklizés sokkal kényelmesebb mint a futás ráadásul napi bejárkáláshoz is kitűnő dolog.

A sok tapló parasztnak meg aki lepontozgatja az értelmes válaszokat meg üzenem hogy menjen vissza a kurva annyába aki kiszarta!

Putain de rulette!

2008. jún. 29. 16:30
 6/7 anonim válasza:
91%
Keress rá neten a callanetics tornára , lehet találni pár gyakorlatot. És szerintem nagyon jó lehet vele karcsúsítani a combot, és az egyéb problémás területeket is
2008. jún. 30. 14:13
 7/7 anonim válasza:
100%

Sya nekem is vastag volt a combom...de már látható a hatás..

http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg ezt a videót csinálld meg nem kell Rubint Réka rajongónak lenned de nekem ez bevállt..:)hát bevallom nagyon nehéz volt legelsőre megcsinállni de mikor már 2 héten át csinálltam 2 naponta egyre könyebb lett és látszik is a hatás:)

2009. okt. 31. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!