Hogyan lehet úszógumiról meg fenékről leadni a zsírt?
Az a helyzet hogy én nem sportoltam fél évig egy sérülés miatt és meghíztam, de inkább deréktól lefele jobban.Kicsit idegesítő amikor a gatya nem akar rájönni az emberre...:)
Szval várom a válaszokat!:)
Fehérjedúsan kell táplálkozni (tojás, szárnyasok, marha, halak, soványtúró) a szénhidrátokat pedig csökkenteni ( lisztes cukros dolgok nuku, helyette sok zöldség). Rengeteg recept van a neten zöldségköretek, saláták ,húsok elkészítési módjai. Szükség van némi telítetlen zsírra (magvak, lenmag olaj, tengeri halak), de a telített zsírt visszább kell fogni. A gabonákban, krumpliban és a gyümölcsökben sok a szénhidrát ezért a fogyáshoz jobb ha minél kevesebbet eszel belőlük. Ha át tudod venni életmód szerűen az egészséges táplálkozást az hosszú távon elég. Ha megszokottá válik a normális kaja az ipari hulladékokkal szemben, akkor nem lesz gond alkalmanként (szülinap, nyaralás...) elengedni magad. Meg sok mindenre van egészséges alternatíva egyébként.
Ha viszont tervezett ütemben akarsz bomba jó formát akkor akkor súlyzós edzés + kardió, vagy crossfit, + grammpontos mérleg, és be kell lőni a testsúlyodhoz hogy melyik tápanyagból hány grammot viszel be.
Mindkét módszerhez kell energia és kitartás, igazából a méregetés nem is olyan nagy dolog 1-2 hét után. Csak az utóbbinál nem nagyon kéne félreenni amíg tart a program. Viszont hamarabb eléred a célod. A diétának is csak akkor van értelme ha nagyobbrészt megmarad a mozgás és a normális táplálkozás utána is.
Könnyebb megoldás nem létezik, mert akkor nem lenne ennyi állandóan fogyózó kövér ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!