Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fenékről szeretnék fogyni. Jó...

Fenékről szeretnék fogyni. Jó módszer?

Figyelt kérdés

Tavaly 85 kg voltam, majd nyár végére sikeresen lementem 70 alá. Most 72 kg vagyok ehhez 178cm és fiú. Annyi a gondom, hogy a fenekem aránytalanul nagy a testem többi részéhez képest. Ha oldalra fordulok azt lehet látni, hogy a felsőtestemre pl rásimul a póló, de ahogy lelóg a fenekemhez, ott egy nagy ki"ugrás" van... valami jó ötlet!?

ui.: kerékpározás mennyire javít ezen? vagy inkább a futást erőltessem?

2013. máj. 10. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Fogyózz!
2013. máj. 10. 23:00
 2/6 A kérdező kommentje:
már nem azért, de hova fogyózzak? a felsőtestem már kezd átmenni a sovány kategóriába, csak alul van ilyen gondom..
2013. máj. 10. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Pedig ha zsír van rajta, az csak így fog lemenni.
2013. máj. 10. 23:14
 4/6 anonim ***** válasza:

3-as:egy 178 centis fiu 72 ! kiloval igy is eleg vekony.Hova fogyozzon?!

Kerdezö:Örülj,hogy van feneked,es nem lapos.Ez teljesen normalis,biztos,hogy nem vagy zsiros.Persze feszesitheted biciklizessel,gugolassal stb.A nök imadjak a kerek feszes ferfipopsit:).

En egy vekony lany vagyok (166 cm/50-51 kg),de nekem is van egy nagy "kiugrasom".Ez tesz egy kicsit formassa,mert szep kerek es nem lapos hatsom van.Utalnam,ha lapos löttyedt popsim lenne.

2013. máj. 11. 00:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Helyi fogyás nincs. Ha hájas a feneked, akkor futással, fogyózással tudod eltüntetni, a felsőtested pedig erősítsd.
2013. máj. 11. 02:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az utolsó válaszolóhoz. Van rajtad még felesleg, neked feneked a vésztartalék. Nekem meg a hasam. Ez nem jelenti azt hogy nem fogyhatod le. Felsőtestre edzzél, jár konditerembe vagy fegyencedzés otthon / szabadban. Vagy akár mind2. Fehérjedús kajákat egyél, rizs csirkemell, hal, tojás. Fehérjeturmix. 1 év alatt garantáltan 80 kilós leszel és karcsúbb, mint valaha. Az izom kisebb és többet nyom.
2013. jún. 11. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!