Egy víznap után hány kg-mal lehetek könnyebb?
Figyelt kérdés
Tegnap elengedtem magam, sok szénhidrátot vittem be, kb. 300g-ot, bár egészséges ételekből, de nagyon sok volt. Zsírban nem sokat hízhattam, mert 2600 kcal ettem, viszont sok vizet kötött meg a szervezetem, és nehezebb lettem reggelre 2,5 kg-mal.. Ma nem eszek semmit, és remélem, hogy ha egynapi zabálástól 2,5 kilóval nehezebb lettem, akkor egynapi nemevéstől ugyanennyivel könnyebb is leszek.2013. aug. 9. 09:03
2/4 anonim válasza:
De hülye vagy :D egyik nap zabálsz, aztán semmit se eszel...
3/4 anonim válasza:
Mérd meg magad este, aztán másnap reggel éhgyomorra. Meg fogsz lepődni, mennyit fogytál 7 óra alvással...
A gondolatmenetedet viszont nem értem. Ha zsír nem ment rád, csak víz, akkor minek akarsz víznapot tartani? Várd meg, amíg kimegy belőled a víz, aztán annyi.
És ha szénhidrátot eszel, mi a franctól víz menne rád, nem zsír?
4/4 anonim válasza:
inkább ne fogyókúrázz ,mert megölöd magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!