Suliban hogyan valósítható meg a fogyókúra?
Figyelt kérdés
Arra értem, hogy suliba nyilvánvalóan nem tudok minden olyasmit vinni, ami esetleg egy fogyókúrához kell.2013. aug. 8. 22:30
1/5 A kérdező kommentje:
/Az étkezésre gondolok./
2013. aug. 8. 22:30
2/5 anonim válasza:
Én szeptembertől megint suliba fogok járni és én is elgondolkoztam ezen. De már kitaláltam hogy viszek 2-3db puffasztott rizset és azzal el leszek. Az diétásnak mondható.
19/L
3/5 anonim válasza:
Nem tudom mikor kelsz, de én pl évvégén már azt csináltam, hogy korábban keltem, és otthon reggeliztem, egyrészt hogy elkerüljem a szendvicset(bár sokáig vittem azt reggel, fogytam mellette, bár 1 db nem valami sok), másrészt igen, ezzel jobban laktam. Vihetsz gyümölcsöt is, amit megeszel szünetben, vagy akár joghurtot. Meg már az egyre extrémebb dolgok is kezdenek megszokottak lenni, nyugodtam vihetsz magaddal dobozban "fogyós" kaját is.:))
4/5 anonim válasza:
Simán megoldható, én is így fogyóztam. Vihetsz magaddal joghurtot, abonettet, korpás kekszet stb.stb. Ha többet akartam magammal vinni, akkor rántottát vittem magammal, az azért laktatóbb és elég diétás:)
5/5 anonim válasza:
Szia! A fogyókúrához nem a helyszín a lényeg,hanem az alany hozzáállása. (Nem kitartása,hanem hozzáállása. nem mindegy!) Nem éhezned kell, sem pedig pénzt költened különleges szerekre. Én 3 hónap alatt 27 kilót adtam le,de úgy,hogy 3 hetet ki kellett hagynom a közepén sajnos:S Ha igazán elszánt vagy,és érdekel,hogyan tudsz fogyni,egyszerűen és gyorsan. Akkor írj privátba!:) Kellemes napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!