Mit gondoltok a Flabélos gépről? Mennyire hasznos? Tapasztalatok?
hát a gép maga majdnem 400 ezer forint és cserébe mit is nyújt ennyi pénzért?
főleg hogy úgy reklámozza magát, hogy megerőltetés nélkül edzés. hát én ezek után nem igazán vagyok rá kíváncsi.
szerintem ennyi erővel azokat a rezgős fogyasztó öveket is lehetne venni
Ilyen rehabilitációs jelleggel, legyengült, sérült izomzat helyrehozásában van szerepe. A zsír anyagcserét esetleg akkor fokozza, ha messze van a terem és gyalog mész.
Az izomzatra gyakorolt hatása már egy érdekesebb téma. Vajon mi számít tényleges izomösszehúzódásnak és mekkora különbség lehet két izomösszehúzódás között? Mozgástartomány, munkavégzés, időtartam, energia felhasználás szempontjából... jó lenne néha kritikát is olvasni de csak reklámmal és tapasztalatokkal van teleszemetelve a net. Előtte sosem mozgott, 5 kilót fogyott vele, (130 ról 125re, máskor is ingadozik enyit a súlya csak korábban nem mérte), a másiknak nem használt, a harmadik 10 kilót fogyott (egyidőben léböjt kúrával méregtelenített). A gép használatát eleve diéta mellé javasolják mindenhol.Hol figyelhető meg önmagában a hatása? Szóval mennyit érnek a tapasztalatok? Körülbelül semennyit. Pont mint a divatfogyókúrák esetében a sok dagi tapasztalata.
Van akinek el lehet adni hogy ha 10 percig állsz és ráznak az olyan mintha 5tonna súlyt megmozgatnál az izmok teljes mozgástartományában, van akinek nem.
Én úgy mondok véleményt, hogy tornával, diétával leadtam 40 kg-ot! Most egy hónapra felfüggesztettem az edzőtermi edzést és kipróbáltam a Flabit. Korlátlan bérletet vettem,tehát heti 4-5 alkalommal mentem 20 percre. Megmondom őszintén láttam valami eredményt, picit feszesebb lettem, de akkora eredményt,hogy folytassam, nem. Lehet,hogy azért, mert az edzőtermi edzések után rajtam nem annyira látványos az eredmény! Persze mellette ugyanúgy diétáztam! Szóval ez annak éri meg, aki egy kicsit formásodni akar, de aki súlyt akar ledobni, fogyni akar, annak szerintem kevés. Lehet, hogy az elején látványosabb lesz az eredmény, de ez is olyan,mint egy edzés, hogy növelni kellene fokozatosan a teljesítményt! Itt viszont nem igazán lehet, hiszen napi 20 percnél többet nem "lehet" menni!
Ki kell próbálni, egy bérletet megér,de csodát nem szabad tőle várni!
5
Írtam üzenetet!
Szia! Írj privátba! Én segítek! 3 hónap alatt 27 kilót adtam le! Egy speciális módszerrel. Csupán csak annyit kérek,hogy küldj egy before-after képet.Egy hamarosan induló fogyókúrás blogomhoz van rá szükség. Valódi személyektől kellenek a képek,had lássák mások,hogy sikerült embereknek lefogyniuk az én módszeremmel. Ha érdekel,írj nyugodtan! Kitartást!
ÜDV!:)
7es kíváncsi lennék a blogodra. Elküldenéd privátba? Nem tudok privit írni neked...
Köszii :-)
A hetesnek olyan a szövege mint ezeknek a gagyi kamu képes reklámoknak.
"fogyj 50 kilót hetente egy furcsa szabály betartásával..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!