Miért van az hogy sosem tudok olyan jól leszálkásodni? Fogyok de nem leszek olyan igazán szálkás hanem csak vékonyodom!
Már 3 éve minden nyár előtt elkezdek fogyózni. 90-93 kg ról szoktam elkezdeni és 80-82re szoktam lefogyni.
De nem leszek olyan szálkás. Már kockásodik a hasam, lemegy a fenékről is a zsír,de azért még marad.
Szerintem sok izmot is vesztek ilyenkor.
Meg mikor elérem azt a 80-82kg-ot és kicsit lazítok a kaján hamar romlik a forma.
Karjaim is vékonyodnak ilyenkor stb
Mit rontok el szerintetek, pedig már többféle diétát kiprobáltam
179cm 24F
sajnos én is iylen vagyok mire hasamról lemenne a zsír addigra a karom lábam arcom tisztára vékony lesz
mondjuk nálam a kaja is hibás mert sok tésztát eszek
A szálkás alakhoz nem csak alacsony testzsírszázalék kell, hanem megfelelő izomtömeg is.
Egész évben kellene edzened és akkor nyár előtt nem 10 kilókat kéne leadnod...
Edzek én egész évben, nem tudom hogy honnan veszed hogy nem.
Csak télen szoktam tömeget növelni
Izomtömeget növelj ne zsírtömeget :D
Táplálkozáson múlik elsősorban, az is hogy milyen arányban jön fel az izom az is hogy milyen arányban megy le. "többféle diétát kipróbáltam" meg "télen tömegnövelek" egyre gyanúsabb hogy neked a kaja egyáltalán nincsen rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!