Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem háj van rajtam, hanem lóg...

Nem háj van rajtam, hanem lóg a sok bőr,30kg-ot fogytam, de olyan, mintha háj lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

30kg-ot fogytam le, de a bőr lóg rajtam, és olyan mintha megint háj lenne. Undorodom magamtól.

Most 55kg vagyok-164cm magas

Arra gondoltam, hogy lemegyek 46-48kg-ra, így hiába marad ott a bőr, nyilvánvalóan vékonyabb leszek.

Tornázok, egészségesen étkezek, de a bőröm katasztrófa. És még terhességi csíkos is. Azt se tudom, mit kezdjek már vele.

2013. aug. 6. 23:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Plasztikai sebész.
2013. aug. 6. 23:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Még valamennyit feszülhet a bőröd de ha valóban ennyi bőrfelesleged van akkor ne fogyj tovább mert az a bőr is lehet többi kiló, akár 4-5 kiló is lehet rajtad feleslegbe amit ha leszednek akkor már nagyon sovány lennél. Szerintem már ne fogyjál többet a bőröd úgysem fog lemenni, vagy próbálj meg erősíteni és kenegesd vagy ha van pénzed akkor plasztikai sebészetre menjél be, De tudtommal ha egészségügyi oka van ami egy vizsgálaton kiderül főleg ha szárad lefele és csak romlik az állapota akkor a TB fizeti a műtétet, de ebbe nem vagyok teljesen biztos. Menj háziorvoshoz mutasd meg neki és kérj tőle tanácsot.
2013. aug. 6. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!