Hízlalt disznó vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen mintha vágásra születtem volna olyan génjeim vannak állandóan ennék de ha megállom akkor is hízok...2013. aug. 5. 22:14
1/3 anonim válasza:
Ne sírjál hanem menjél tornázni. Itt nem az segít hogy alig eszel valamit, mert az nem megoldás, neked a sport kell.
Holnap reggel futással kezdesz, ha meg nem akkor ne sírjál, tegyél azért hogy ne legyél kövér, és ne add fel mert ehhez hónapok, évek is kellenek hogy csontsovány legyél.
2/3 anonim válasza:
Hát, én is így érzek mint te. Fogyózom már év eleje óta, fogytam is 11 kilót de még mindig nagyon kövérnek érzem magam...persze tudom ,hogy sokkal jobban nézek ki mint előtte, de azért még mindig elkap néha a rosszullét amikor tükörbe nézek. Még legalább 11 kg-ot akarok fogyni.
3/3 A kérdező kommentje:
Heti 10 órát sportoltam ígyis alig ment.. kb. ha salátán élek ekkora mozgással akkor nem hízok Valami itt nem stimmel:(
2013. aug. 5. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!