Vékony vagy és még szeretnél fogyni?
Sajnos!
Mondjuk a videó kitér a másik végletre is, tehát azokra akik 'túleszik' magukat...
Én is vékonynak számítok, pedig sokszor diétázok.
28 vagyok és 50 kiló (1,61m). De mindig kell, ha feljön 2-3 kiló (vannak nassolós évszakok, pl. télen)akkor sajnos valahogy le kell adni, mert bizony, ha egy évben csak 2 kilót hízol (az ugye nem sok) de észrevétlenül rád rakódik és 10 év után már 20 kiló felesleg!És sokan az évek alatt felhalmozódott hájréteget akarják eltűntetni!!! akkor inkább adjon le az illető az ideális súlyából 2-3 kilót, míg megvárja, hogy 5 év alatt 30 kiló rakódik rá!
Itt sok vékony, normál lány ír, hogy akar formálódni, esetleg kicsit fogyni, pedig pont ők csinálják jól!!!
Pl ír egy 170 cm magas lány aki 65 kiló...és mindenki lehurrogja, hogy neked ezzel a súllyal nem kell fogynod! Honnan tudják? És ha mégis ott lóg a háj a hasán, vagy összeérnek a combjai? Miért ne tehetne ellene????
Egy 170 centis lány ideális súlya nem 65 kiló, hanem sokszor 58 körüli!
szóval sok hülyeség elhangzik itt.
Ha a kövér lányok időben elkezdtek volna fogyni, pl. amikor még normál alkatúak voltak és csak 5 kiló felesleggel, akkor most nem lenne rajtuk 30 kg.
Szóval... minden áron meg kell várni amíg valakin 30 kiló felesleg rakódik le?
Ha rajtad van 5 kiló felesleg nem dolgozod/diétázod inkább le? Vagy megvárod, míg "szükséged lesz" már rá? +30 kg-mal?
Ne haragudj, de nincs igazad teljesen.
Ja én anorexiás kérdést nemigen láttam itt:P
Helyesnek ítéltem meg a válaszod (hasznosnak), annak ellenére, h nem mindenben értettem vled egyet, abban amit írtál! Az addig jól van szerintem is, hogy nem kell megvárni, hogy +15-30 kiló felesleg legyen az emberen,De én igenis sok 'anorexiás' kérdést láttam már itt....inkább nem linkelnék be ilyen kérdéseket, mert nem az okítás vagy az ítélkezés a célom vagy akár az ujjal mutogatás! Evvel a videóval én csak szerettm volna egy-két olyan emberke szemét felnyitni, aki jó úton halad az anorexia felé!
Mellesleg a videóban, amint már írtam, szó van az anorexia ellentétjéről is, ami ugyebár a plusz 30 kilóKnak köszönhető!
Örülök a kommentjeiteknek, jöhet akár negatív akár pozitív vélemény!:)
Bocsi a 20:25-nek írtam az előbbi kommentet :)
20:35-vel én is egyet értek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!