Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék még pár kilót fogyni?

Hogy tudnék még pár kilót fogyni?

Figyelt kérdés
160 cm vagyok és 42 kiló.Kellene még pár kilót fogynom hogy formába legyek.Van valami tuti tippetek?lány vagyok 24éves
2008. jún. 27. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi a célod? Hová szeretnl fogyni? Én iknább pluszba adnék 1-2 kg-t.
2008. jún. 27. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Te nem vagy normális!Ha 42 kió vagy akkor már semmi zsír nincs rajtad amit leadhatnál.De ha még kb.5-6 kilót leadsz tuti belehalnál.És a pasiknak egyáltalán nem vonzó ha csontvázat ölelgetnek a barátnőjük helyett.

Én 48 kiló vagyok és hízni szeretnék de nem tudok.Egyszer elkaptam a rotavírust és 56-ról lefogytam 3 nap alatt.Azóta nem tudom visszaízni a kilóimat akármennyit eszek ha még az egész hűtőt kieszem akkor sem akar megmozdulni a mérleg.

Szóval inkább hízál.Anorexiába meghalni nem valami kellemes dolog.

2008. jún. 27. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom sportolsz-e, de ajánom! Egy kicsit izmosodnia kellene a legtöbb lánynak, mert fiatalon lehet, hogy jól néz ki egy lány, még ha nem is sportol, de mi lesz 30-40 éves korotkoban? Szerintem a jövőre is gondolni kell!! Mindenki sportoljon!!! Szebbé és egészségessé tesz!
2008. jún. 28. 14:37
 4/4 anonim válasza:
A tuti tipp, hogy fordulj pszichológushoz, és ez nem vicc!
2008. jún. 29. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!