Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » VALAKI SEGÍTSEN! Most akkor...

VALAKI SEGÍTSEN! Most akkor zabáljak tovább? többi lent.

Figyelt kérdés

az utóbbi 3-4napban nagyon keveset ettem max 700kalória körül mert dolgoztam.. és ma bezabáltam.. közben éreztem hogy nem szabad.. "nehogy visszahízz már.. féléve csinálod ne add fel" ez ment bennem.. miközben ezeket ettem:

[link]

most abbahagytam.. mert szörnyű látni hogy a hasam 4x akkora lett :( de érzem hogy ennem kell szendvicset.. már kb féléve nem eszek ilyeneket.. msot mit csináljak? a mai napot teljesen elrontottam.. akkor ehetek egy szendvicset? tudom hogy nem szabad.. de úgy is kívánnám és ha nem ma akkor előbb utóbb megenném és megint így járnék..

egyébként normálisan kajálom.. zöldség-gyümölcs-hús (csirke hal rák stb..) és csak vizet iszom (még ilyenkor se iszok kólát amikor rájön a zabálhatnék..) ja és kb 1500 kalória körül szoktam enni.. és már 7hónapja fogyózom még kb 3-4kilót szeretnék leadni..

2013. aug. 3. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Mindig annyit egyél, amennyi jól esik! Én ezt teszem, már jó régóta! 175/63 vagyok. Soha nem vontam meg magamtól az édességet, a fagyit, a szendvicseket, a töltött káposztát! M a babgulyás volt az ebédem, utána almás-pite, jégkrém és fagyi. Soha nem számolom a kalóriákat. Ja, délelőtt ettem egy csokit is. Ezek a kaják napi szinten vannak. Igaz, sokkal többet mászkálok, mint kellene. Megyek, mint a golyó, ha kell, ha nem. Ha egyszer eltelik a szervezet, nem kíván tartalékot felszedni. Egyébként sokan a kerekded lányokat szeretik!
2013. aug. 3. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Multkor velem is volt ilyen... 9honapja fogyozom en is, normalisan. Egy hetig nyaraltunk, nem kaloriabazisoztam, de nem ettem sokat. Aztan hazajottunk es utana valo nap en is bezabaltam 2500 kaloriat... Szerintem egyel nyugodtan szendvicset meg meg 1 l-es fagyit, vagy barmit, amit megkivansz. Holnaptol viszont allj vissza a normalis etkezesre. Javaslom, hogy 2-3 napig azert ne allj merlegre :)
2013. aug. 3. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:

ma egyél amit csak akarsz,már mindegy..

Holnaptól viszont állj vissza,és ne ess kísértésbe.. :)

a lényeg,hogy holnaptól újra kezded/folytatod a fogyókúrát..

Sok szerencsét :)

(amúgy nekem is volt ilyen,és legalább beindul újra az anyagcseréd)

2013. aug. 3. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem voltak hasonló falásrohamaim és én úgy szoktam le róla,hogy mindent megengedtem. Tudod,ha nem tiltott az a bizonyos gyümölcs,nem is csábít már annyira. Tehát én inkább azt mondanám,edd meg azt a szendvicset holnap reggelire vagy egy kemény edzés után. Egy másik nap egyél egy kis Nutellát (ha ennyire szereted hogy egy fél üveggel megettél). Megint egy másik nap fagyizz.A lényeg a mértékletességen van. Többnyire én is túrót-tojást-húst-zöldségeket-gyümölcsöt eszem,de ha rámjön hogy én most sörözni akarok és pizzázni,akkor megiszok 1 sört és megeszek 1-2 szelet pizzát,érzem hogy jóllaktam és nincs kísértés arra hogy betegre,hasfájósra zabáljam magam ("Ez csak egyszeri alkalom,többet nem lesz,ki kell használni!")

(amúgy nagyon zárójelben megjegyzem hogy ha azt a tetemes mennyiségű Nutellát nem nyomtad volna be,még keveset is ettél volna. ki voltál éhezve,ennyi.)

19/L

2013. aug. 3. 21:08
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!! :) amúgy nem szeretem a nutellát... :D nem tudom miért ettem meg annyit..
2013. aug. 3. 21:52
 6/10 anonim válasza:
Esetleg el tudnád mondani, hogy melyik kcal számoló program ez a képen? Előre is köszönöm!:)
2013. aug. 4. 09:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha másnap normálisan étkezel, nem lesz bajod tőle:) A nutella tényleg sok volt, de néha-néha belefér:)
2013. aug. 4. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kaloriabazis.hu:)
2013. aug. 4. 12:04
 9/10 A kérdező kommentje:
igen, kaloriabazis.hu :)
2013. aug. 4. 13:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy nem lehet szeretni a nutellát? :O
2014. máj. 6. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!