Szerintetek "gáz" ez a kar? (képpel)
Sporttal, diétával fogytam, de a karom löttyedt és hájas maradt, pedig kimondottan karra is végeztem fél kilós súllyal gyakorlatokat. Volt valaki hasonló helyzetben? Vagy hozzáértők, tudtok tanácsot adni? Esetleg egyéb észrevétel/javaslat az alakom formálására?
Erdekes, aki azt irta jo, az 100% hasznos, aki leirta a velemenyet, hogy teszem azt nem tul jo, az kevesebb %-ot kapott:) haha, szanalmasak vagytok... marmint ami a pontozgatast illeti.
Szerintem egy picit lehetne ezen javitani. Ha felemeled a kezed, a konyokod 90 fokban van hajlitva es integetsz, akkor a trinyod alatti zsir is integet, ugye?
Azon nagyon konnyen segithetsz egyszeru trinyo gyaksikkal. Amugy a fel kilos sulyzozas az tenyleg vicc, azzal csak az idodet vesztegeted.
Ezekbol kedvedre valogathaszt:
Nem szukseges nehezebb sulyzokat beszerezni, sajat testsullyal nagyon ugyesen lehet izmositani:
[link] - en is ezt csinalom, de eloszor ugy kezdtem, hogy a terdem lent volt a talajon, kesobb mikor a vallizmok, meg a trinyo meg a hat megerosodik, akkor lehet terd "nelkul" is. Fontos: a konyok mindig testkozelben maradjon!
Itt pedig a masik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!