Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyózom, de reggelire ehetek...

Fogyózom, de reggelire ehetek vajas kenyeret vöröshagymával?

Figyelt kérdés
Szénhidrát megvonásos diéta mellett döntöttem, így sikerül keveset ennem. De reggel mindig próbálok egy kevés szénhidrátot enni, hogy ne legyen hiányérzete a szervezetemnek. A vöröshagymát meg megkívántam, és szeretném tudni, mit gondoltok:)
2009. okt. 23. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Nos, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz..
2009. okt. 23. 22:44
 2/8 anonim válasza:
Nem!Megtiltom!!
2009. okt. 23. 22:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat szeretnék, úgy gondolom, normálisan tettem fel a kérdést. Arra lettem volna kíváncsi, hogy a vaj mennyire hízlaló. Inkább ne írjatok, ha nem tudok normálisan.
2009. okt. 23. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Vajat inkabb ne, de ha mar muszaj akkor vmi light margarint helyette. Vagy sovany turot, esetleg csinalj belole korozottet! Az megjobb!:D

Csak ne tul sokat egyel.

2009. okt. 23. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Nahát margarint aztán végképp ne egyél! A legegészségtelenebb élelmiszerek egyike. Nyugodtan ehetsz vajaskenyeret, ha a kenyeret papirvékonyra vágod, megpirítod és nagyon vékonyan kened meg vajjal. Hagymát meg amennyit meg tudsz melléje enni.
2009. okt. 23. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Reggel igazából azt eszel, amit akarsz, mert egész nap mozogni fogsz, azt felhasználja a szervezeted.

Van erre egy jó közmondás: Reggel mint egy király, délben mint egy polgár, este mint egy koldus.

2009. okt. 24. 01:06
 7/8 anonim ***** válasza:
miért ne ehetnél reggelire vajas kenyeret? a flora vaj pl kifejezetten egészséges, de a rama is :) kenyérből próbálj meg inkább teljes kiörlésűt venni, hagymát meg egyél minél többet :) mellé egy pohár tej és tökéletesen reggeliztél :) hülyeség hogy nem ehetsz vajas kenyeret meg hogy a vaj egészségtelen, nem nem egészségtelen csak meg kell válogatni miet veszel!
2009. okt. 24. 07:42
 8/8 anonim ***** válasza:
lehetőleg teljes kiőrlésű legyen! az jó,ha megkened vajjal,vagy margarinnal,annyi zsír minimum kell a zsírok feloldásához!hagymából annyit eszel,amennyit csak akarsz:)ja,és nem muszáj megpirítanod a kenyeret,ha nem szeretnéd,mindenhogy ugyanannyi kalória,csak vizet veszít a pirítás során
2009. okt. 24. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!