Fogyózom, de reggelire ehetek vajas kenyeret vöröshagymával?
Figyelt kérdés
Szénhidrát megvonásos diéta mellett döntöttem, így sikerül keveset ennem. De reggel mindig próbálok egy kevés szénhidrátot enni, hogy ne legyen hiányérzete a szervezetemnek. A vöröshagymát meg megkívántam, és szeretném tudni, mit gondoltok:)2009. okt. 23. 22:33
1/8 anonim válasza:
Nos, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz..
3/8 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat szeretnék, úgy gondolom, normálisan tettem fel a kérdést. Arra lettem volna kíváncsi, hogy a vaj mennyire hízlaló. Inkább ne írjatok, ha nem tudok normálisan.
2009. okt. 23. 22:50
4/8 anonim válasza:
Vajat inkabb ne, de ha mar muszaj akkor vmi light margarint helyette. Vagy sovany turot, esetleg csinalj belole korozottet! Az megjobb!:D
Csak ne tul sokat egyel.
5/8 anonim válasza:
Nahát margarint aztán végképp ne egyél! A legegészségtelenebb élelmiszerek egyike. Nyugodtan ehetsz vajaskenyeret, ha a kenyeret papirvékonyra vágod, megpirítod és nagyon vékonyan kened meg vajjal. Hagymát meg amennyit meg tudsz melléje enni.
6/8 anonim válasza:
Reggel igazából azt eszel, amit akarsz, mert egész nap mozogni fogsz, azt felhasználja a szervezeted.
Van erre egy jó közmondás: Reggel mint egy király, délben mint egy polgár, este mint egy koldus.
7/8 anonim válasza:
miért ne ehetnél reggelire vajas kenyeret? a flora vaj pl kifejezetten egészséges, de a rama is :) kenyérből próbálj meg inkább teljes kiörlésűt venni, hagymát meg egyél minél többet :) mellé egy pohár tej és tökéletesen reggeliztél :) hülyeség hogy nem ehetsz vajas kenyeret meg hogy a vaj egészségtelen, nem nem egészségtelen csak meg kell válogatni miet veszel!
8/8 anonim válasza:
lehetőleg teljes kiőrlésű legyen! az jó,ha megkened vajjal,vagy margarinnal,annyi zsír minimum kell a zsírok feloldásához!hagymából annyit eszel,amennyit csak akarsz:)ja,és nem muszáj megpirítanod a kenyeret,ha nem szeretnéd,mindenhogy ugyanannyi kalória,csak vizet veszít a pirítás során
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!