Vajon végig így fog menni?
Figyelt kérdés
4 napja kezdtem fogyókúrába, és ezzel együtt átváltottam VÉGlEG az egészséges életmódra! Van egy étrendem ami egy nap kb. 900 kalória, némely nap több/kevesebb. Mellette tornázom, 20-25 percet legalábbis eddig, de vettem egy uszodabérletet, és egy R. Réka DVD-t. Eddig 2 kg ment le, csak azt nem értem, hogyan, mikor mindenki azt írja, hogy egy héten 0,5 -1 az egészséges.[ kb. 20 kg feleslegem van] Kezdjek aggódni? Vagy örüljek a sikernek??2013. júl. 28. 15:01
1/3 anonim válasza:
koplalj tovább és továbbra is távozni fog a víz...jövő héttől meg már az izomzatod is...a rossz hír, hogy a zsír marad...
napi 900 kcal meg egy 10 kg-os gyereknek egészséges, felnőttnek nem....
2/3 anonim válasza:
de az még hagyj ám amit a fenti írt én nem hiszem el, hogy te 900kcal-nál 20-25percet tornázol napi szinten és úszol hetente ja és R.R. DVD-re tornázol mondjuk 20 percet naponta, csak mert meg mozdulni nem bírnál...és tudod honnan tudom? onnan, hogy nekem is 900kcal a napi bevitelem de örülök, hogy a napi teendőimet eltudom végezni kis szédüléssel, legyengülve (főzés ,mosás, takarítás, boltba menni, gyerekre vigyázni)és így fogytam 3hét alatt 6kg-t aminek a fele víz... tehát azért túlozni nem illik:))
3/3 anonim válasza:
1. Napi 900 kcal nem egészséges életmód, hanem koplalás.
2. Nem fog így menni végig, mert az elején nagyobb a vízveszteség, ezért mutat kevesebbet a mérleg.
3. 20-25 perc torna nagyon kevés, kb. 150 kcal veszteség, az izmok kb. meg sem érzik.
Nagyobb kalóriabevitel kellene (kb. 1200 körül, de olvass utána, számold ki a saját igényeidnek megfelelőt) és több mozgás (bár ha a bérlet meg a DVD megvan, akkor az egyszerűbb lesz, de nem napi 900 kcal bevitel mellett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!