Szép formás akarok lenni. Mit tegyek?
Nem tudom,hogy először zsírégetéssel kezdjek, vagy egyből súlyzós edzéseket is iktassak be? 168/77 kg vagyok,bár nem nézek ki ennyinek,mert a rendszertelen diétáknak és edzéseknek köszönhetően elég sok az izom rajtam.Bár felette van zsír is.
Rá szeretnék állni egy biztos módszerre,és étrendre,hogy szépen alakuljak.
Milyen étrendet kövessek?Hányszor járjak el edzeni?Kardió vagy súlyzós?Olvasok mindenféléket,de elég nagy káosz van a fejembe.Tartsak fehérje diétát?Mit tegyek akkor,ha a szénhidrát megvonástól rosszul vagyok?Mit tegyek,ha este nem bírok aludni,ha nem eszem valamit? Tényleg fontos,hogy elég zsírt is egyek,mert az hajtja az epét?
És. pl. a "diéta" alatt teljesen elfelejthetem a ritka pizzázást a barátokkal?
Paleolit-táplálkozást kövesd!
Heti hatszor járj el edzeni!
Három aerob edzés, és három teljes testes súlyzós edzés kell.
Külön fehérje diéta vagy mi a szösz az nem kell!
Nem lesz szénhidrát megvonás, mert enni fogsz szénhidrátot csak nem egyszerű, gyorsan felszívódó, hanem összetett szénhidrátot. Ne egyél; burgonyát, kenyeret, péksüteményt, tésztát, cukrot. De egyél; húst, halat, tojást, zöldséget, gyümölcsöt. Ha komolyabban fogyni akarsz gyümölcsből se sokat. Inkább a hús és a zöldség menjen!
Este is lehet enni húst és zöldséget nyugodtan, sőt bármikor amikor éhes vagy!
Zsír az kell!
A pizzát meg a többi szemetet felejtsd el, a barátaidat azért még nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!