Ki vágott bele koplalós, vagy fél-koplalós diétába? Megérte örültséget csinálni?
Nyugtass meg, hgy te nem vagy olyan dinka, hogy ilyennel fogyózol?? Ugye nem???
Ne tedd!! Nagyon káros, pikk-pakk visszajönnek a kilók, az izomzatod használja fel a szervezeted, leáll az anyagcseréd, méreganyagok nem ürülnek rendesen.
Ne tedd tönkre magad!
14.58
Az hagyján, hogy neked ennyi eszed van, de NE bátoríts senkit hülyeségre!!!
hát én ma kezdtem a koplalást már többször próbálkoztam vele de nem sokáig bírtam.DE MOST annyira elvagyok keseredve (20kg felesleg ami tényleges, nincs önkép zavarom) hogy itt a 10nap szünet(őszi) ezalatt végig csinálom utánna pedig az egészséges táplálkozást fojtatom remélem menni fog
külömben igaza volt annak a kommentesnek aki azt mondta hogy összeeshetsz én múlt héten nem koplaltam csak keveset ettem és én is majdnem úgy jártam hányingerem volt de nem tudtam hányni mivel nem volt mit
a koplalást csak szigorúan úgy tedd hogy otthon vagy és felügyelet alatt és ha gond van legyen nálad vmi gyümölcs
de ha rövid távon csinálod nincs nagy esélye a komoly károsodásnak
és csak akkor tedd hogy tud le tudsz majd álni és kifogod bírni!
tom hülyeség de van amikor rákell kényszeríteni magad
14:58 léccives írj nekem privibe mert én nem tudok tanácsokat szeretnék kérni!!
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!