Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha hormonális alapon hízok,...

Ha hormonális alapon hízok, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Mirenám van, és amióta betetettem folyamatosan hízok. Illetve kb. 5 hónapja már nagyon odafigyelek, hogy mit eszem, és minden nap egy órát sportolok, így megállt a hízás, de nem fogytam egy dekát sem. Viszont elmentünk 1 hétre nyaralni, ahol nem tornásztam, és kicsit elengedtem magam, süti, fagyi, máris + 1 kg. A betegtájékoztató említi, hogy van ilyen mellékhatása, mert ez is hormonális.

De kivetetni nem nagyon akarom, mert ez a legkényelmesebb védekezési módszer, mi a fenét csinálhatnék még?

2013. júl. 22. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Megbékélsz a helyzettel, hogy csak súlyt tudsz tartani, vagy nem használod.
2013. júl. 22. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van. Nincs olyan megoldás, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon.
2013. júl. 22. 22:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Na azért az egy kilogramm hízás az nem hízás. Ennyi mérési hiba belefér. Nem mindegy, hogy milyen időpontban méred, ettől-e előtte stb. Ettől még nem kell megijedni.

De ha valóban hízni fogsz tőle, akkor sajnos ki kellene szedned, mert lehet, hogy a te szervezeted a gesztagén nevű hormonra így reagál, akkor másik gyógyszer kell.

2013. júl. 22. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Választhatsz vagy kényelmesen védekezel és elhízol vagy keresel más módszert és csinos leszel
2013. júl. 23. 00:09
 5/6 anonim ***** válasza:
ki kell szedni. Ez már túl nagy áldozat tőled, vegye fel a pasid az óvszert és kész, az neki pár percig kellemetlen, és nem kell neki egy órát tornáznia érte naponta, sem hormonnal bombáznia a testét, és az óvszert is meg lehet szokni.
2013. júl. 23. 09:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Épp ő mondja, hogy vetessem ki, de én még bizonytalan vagyok.

Az óvszert én is utálom, plusz nagyon szeretem, hogy 1 éve nem mestruáltam.

2013. júl. 23. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!