Kangoo vagy aerobic?
Figyelt kérdés
Melyik a hatásosabb?Melyik formál jobban?2013. júl. 21. 21:40
1/2 anonim válasza:
Ez a kangoo tök vicces :D
Nagy túlsúllyal nem jó ugrálni. Ha szószerint veszem a kérdést akkor az erősítő gyakorlatok formálnak a legjobban nem a különféle ugrabugrák. de egyébként az az edzés jobb amelyik, hosszab/intenzívebb tehát összességében keményebb. Az aerobik azért elég tág fogalom, de ezzel a kangooval is lehet intenzíven és kevésbé intenzíven edzeni.
Szerintem próbálj ki több dolgot is, csak figyelj a fokozatosságra, de végül mindig válaszd a legkeményebb edzést amit bírsz, mert az lesz a leghatásosabb.
2/2 anonim válasza:
szerintem a kangoo nagyon jó sport én is jártam és eszméletlenül jó volt szerintem sokkal jobban lehet élvezni ezt és nem lesz tőle izomlázad se
jó alakod lesz tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!