Kcal, ch, zsír, fehérje. Jók a számok?
Sziasztok!
164 cm-es, 82 kg-os 30 éves lány vagyok. 5 hete fogyókúrázom, lement 5 kg eddig, de most egy hete semmit sem mozdul.
Kb. 1100 kcalt eszek meg, ez így áll össze átlagosan:
zsír: 50-60 g (ez tudom, hogy sok, változtatni fogok)
ch: 100-110 g
fehérje: 60-80 g
Egy csomót olvastam már, és elvesztem. Most mit kéne tennem, ha nem mozdul?
Emelni a ch-t, mert ez kevés és raktároz a szervezet? Vagy pont csökkenteni?
Emelni a fehérjét?
Hintáztatni a ch-t?
Csalónapot tartani?
Emelni a kcalt?
Tornázom is rendszeresen ezek mellett.
Köszi a tanácsokat!
Hasonló számaid vannak, mint nekem lehettek az elején (akkor még nem volt mérlegem), csak én nem kezdtem el fogyni ilyen hatásosan az elején. Igaz, ilyen kevés kalóriát képtelen lennék bevinni egy normál napon.
A szénhidrátot megpróbálhatod kicsit tovább csökkenteni, s a másik két makrotápanyagot növelni. A zsírt valószínűleg egyszerűbb, a fehérjebeviteled megüti a kötelező minimumot, azzal már nem nagyon lehet gond, ha nem edzel rengeteget vagy valami (most egyszerűsítek, a tápanyagigény elég komplikált dolog).
Miket eszel? Nem mindegy, miből viszed be pl. a szénhidrátot...
Egyébként eddig elégedett is vagyok a fogyással, nem is az zavar, hanem az, hogy most már nem megy semmit 5 napja le.
Az is lehet, hogy csak csinálni kell és nem türelmetlenkedni, majd megindul megint.
Tegnap kajám például
R: korpás kifli, sajtkrém, májkrém, csalamádé
T: túró és gyümölcs
E: finomfőzelék diétásan, natúr sült csirkemell
U: ua., mint az ebéd, csak kevesebb
V: Biotech ultra loss shake
A tornát csak összefoglalva írtam, ezeket a mozgásfajtákat csinálom:
-jóga
-intervallum edzés
-torna otthon (Péntek E., Norbi, Cindy Crawford)
-futás futópadon
-biciklizés
-röplabda
-gyaloglás (2-4 óra, intenzíven)
Ezeket váltogatom, általában kétnaponta vagy gyakrabban. Nem bírom a monoton dolgokat, ezért is van ennyiféle mozgás beiktatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!