Miert jo az a ferfiaknak, ha biztatjak a not, hogy egyen? (lent)
Mert a nők képesek gyengévé, betegesen sovánnyá koplalni magukat.
Tévedés ne legyen, kiba.sott butának tartom a férfitársaim zömét. De a nők.. hehh, na vajon kik tudnak túltenni a férfiakon..?
Az ember normálisan eszik.. normális kajákat és nem kis adagokat. Aki kis adagokat eszik, vagy hízik ha többet eszik az valamit rosszul csinál. Ez van, lehet rosszul is csinálni, csak ez azért rossz mert ritkán jó.
Például valaki péksüteményt akar enni, én nem tilthatom meg de ő fog szívni idővel.
Te hús-zöldség kajáktól híztál 10 kilót? Gondolom nem. Nos, talán ezért van probléma, valahogy mindig mindenki eltér a hús-zöldségevéstől, aztán jönnek a varázslások a nagyon kevés evéssel, vagy történnek a fokozatos hízások. Nem értem, miket szoktál enni a kedveseddel?
Bennem is felmerült a kérdés, vajon mit eszel?
Ami kérdésedet illeti, nem vagyok férfi, de egy 185/54 nőt én is evésre biztatnék. Hiába edzettél, sok izom nem lehetett rajtad a számok alapján, iszonyúan kevésnek tűnik.
Azt is megértem (mint hedonista), hogy szeretné, ha élveznéd a gasztronómia gyönyöreit. Én egész életemben nagy súlyt fektettem erre :) Ez nem ütközik az egészséggel és a fogyással, sőt, az egészséghez, ugye, rendesen enni kell.
Pedig semmi gond a pörkölttel, ha jóféle alapanyagból van... No mindegy.
Ha jó dolgokat eszel, akkor rendben van, az pedig normális, hogy az eddig koplaló test felszed egy kis súlyt, amire szüksége volt (izomra és egy pici hájra is szükségünk van).
Zsírt eszel eleget? Mert régen nem tetted, a leírásod alapján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!