Akik kövérek voltak és nagyobb súlytól megszabadultak! Mit gondoltok erről? (Többi lent)
9. vagyok
Köszi! :D
Jaja, teljesen igazad van! Elmondom, hogy fogytam le. Normális, mértékletes kajálás, semmi süti. És heti 6 nap 1,5 órát gyorsan gyalogoltam egyhuzamban (van itt egy naaaaaagy park). ENNYI! Semmi fekete mágia.
Mikor elindult a mérleg nyelve lefelé, baromira örültem és nagyon fellelkesedtem, hétről-hétre megvolt a fogyás. (Ma már erősítek is sokat.)
Talán azért nem bírom a kövéreket, mert egykori önmagamra emlékeztetnek :O
kb 20at fogytam én is 2 éve azóta nálam is előjön ilyen érzés már nem igazán tudom sajnálni a kövéreket főleg mikor azt látom hogy a pénztárnál hogy mindig raknak 2-3 édességet a szalagra
viszont ha látok egy duci embert tekerni akiről már folyik a víz arra elismerően nézek és jobban együtt érzek vele mint régen
én is húsz kilót fogytam eddig, de van még rajtam pár kiló felesleg.
kövezzenek meg, de én is hasonlóan érzek mint te.
magamat se tartottam szépnek amikor még rajtam volt az a 20 kiló.
és komolyan fejbe verném magam, ha egyszer megint olyan lusta, igénytelen hájas lennék mint voltam.
a kövérség egyszerűen nem szép, sőt visszataszitó.
Nem olvastam el az előző válaszokat, DE...
Én 100 kg-ról lefogytam 55 kg-ra (163cm vagyok, 18 éves lány). Hogy nekem mik az érzéseim, amikor meglátok egy nagydarab nőt/lányt, hogy bárcsak segíthetnék neki!!! Vajon miért lett ilyen??? Le akar vajon fogyni?
Semmi más.
én 120 kilóról fogytam le 80-ra és felmerült bennem ugyanez,de elnyomtam. Átkozottul semmi közöm a másik emberhez. Az energiáidat elsősorban önmagadra meg a családodra kellene fordítanod. Másokon való filozofálgatás hiába vonzó, ha nem vagy pszichiáter és nem kapsz érte pénz,felesleges és időrabló. Ha rá is jössz valami okosra, attól ő még nem fog lefogyni.
Mikor 14 évesen és 120 kilósan a szemembe mondták,hogy cukros leszel, megvakulsz,fájni fog mindened, nem fogsz tudni járni és csak utána fogsz meghalni...átkozottul nem érdekelt.Amíg én nem akartam a változást,addig semmi sem történt. És ha kivágtak volna belőlem 20 kilót,akkor nem megtartottam volna a súlyom,hanem visszaettem volna.
De lehet,hogy emberünk beteg vagy így érzi jól magát. Tudod,hány ember boldog azért,mert kövér?! Még én éreztem rosszul magam ennyire soványan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!