Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Görögdinnyét és sárgabarackot...

Görögdinnyét és sárgabarackot lehet enni fogyókúra közben?

Figyelt kérdés
Én úgy hallottam,hogy fogyókúra közben nem lehet semmilyen zöldséget enni.Ez igaz?
2013. júl. 19. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:

a görögdinnye és sárgabarack gyümölcs.

lehet enni, de keveset. A görögdinnyében kevés a ch is, és a kalória is mivel nagy része víz. Annyi hogy gyümölcscukor van benne, de 2 szelet dinnyétől és 1-2 szem baracktól nem lesz semmi bajod. Tele van rostokkal, felpörgeti az anyagcseréd és még fogysz is.

Nekem volt olyan pl. hogy napi 3-4 almát ettem mert nagyon kívántam, mellette még persze ettem mást is, és fogytam:)

Ha a napi kalória és szénhidrátmennyiséget nem léped át, akkor ehetsz akármit:D

2013. júl. 19. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Hú, én rengeteg dinnyét meg almát eszem, de nem híztam el. Szerintem ezektől nem lehet. Edd nyugodtan. :)
2013. júl. 19. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Zöldségekből nagyon sokat kéne enni, gyümölcsöket viszont alig, ne keverd a kettőt. A gyümölcsökben cukor van, attól édesek. Ha megkívánsz valami édeset és eszel 100-200 grammot ezekből a gyümölcsökből egy nap az rendben van.
2013. júl. 19. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehet semmilyen zöldséget. Aha. Ez elég nagy bukás, ugyanis a dinnye és a barack tényleg gyümölcsök.

Nem, nem kellene gyümölcsöt enni, ahogyan kenyeret, cukrot, tejet sem. Zöldséget és húst kellene. De hát ez kit érdekel manapság.

2013. júl. 19. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak módjával!
2013. júl. 19. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!