Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt alkohol?

Fogyókúra alatt alkohol?

Figyelt kérdés
Már leadtam 3 kg-ot. Jövőhéten lesz egy fesztivál amit már nagyon várok, de ha elmegyek tuti inni fogok, és az alkoholba tudom hogy sok kalória van. Mikor előzőleg lefogytam akkor is ittam nagyon ritkán de akkor nem befolyásolta a fogyásom. Másnap szerintem kb. aludnék tehát alig ennék. Ez négy napot jelent. De nem tudom ha ezzel esetleg híznék...akkor lehet inkább itthon maradok:S :D

2013. júl. 18. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem fogd fel úgy hogy megér plusz egy hét fogyózást. bár arról hogy a "kúrának" mennyi értelme van nem tartok hegyibeszédet mert nem ez volt a kérdés, de magadtól is rájöhetsz abból amit írtál ("mikor előzőleg lefogytam...")
2013. júl. 18. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
En is fogyozom, de most nyariszunetben legalabb heti 3x elmegyek inni haverokkal. Palinkat iszom (azt nagy mennyisegben:D) es ugyanugy fogyok...
2013. júl. 18. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Én hosszúlépést szoktam inni, 1 deci bor, 2 deci szóda. Abba kevés kalória van :D
2013. júl. 18. 20:30
 4/8 poiu ***** válasza:
Ne maradj otthon, enjoy. No de utána nem ártana pár józan óra, hogy 1általán a kérdést megértsük.
2013. júl. 18. 21:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem aggódnék, igaz, én nem sietek sehová és lazán sörözök minimum heti szinten, igaz, abban nincs sok kalória az ételeimhez képest (bár az ételeim tele vannak tápanyaggal) és ha iszom, automatikusan kevesebbet eszem. Inkább a szénhidrátmennyiségtől tarthatok, de nem iszom oly sokat. Viszont ha egyetlen alkalomról van szó, én biztos nem hagynám ki a bulit és az alkoholizálást sem, ha az jólesik :) Persze nem mértéktelenül tenném, az világos, nemcsak a fogyás miatt... Kalóriát tekintve nem biztos, hogy bármit jelent, Te is írod, hogy utána nem sokat ennél, de amúgyis, én inkább mennék egy szintén nem rossz 50km-es biciklitúrára vagy valamire, hogy lemozogjam az esetleges plusz kalóriát, mint kihagyni az egészet :)
2013. júl. 18. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Néha jár egy kis szórakozás, ne aggódj
2013. júl. 18. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:
igyál annyit hogy részegen az egészet kihányd :D
2013. júl. 19. 11:46
 8/8 poiu ***** válasza:
#7: új távlatot nyitottál a szerencsétlen bulémiások számára...
2013. júl. 20. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!