Mindig visszaesek, mit tegyek?
2 napot mondjuk sikerül egészségesen enni, aztán már nagyon kívánom a megszokott kajákat.. akkor 2-3 napot elcseszek, bűntudat, stb, utána megint sikerül összeszedni magam (ha nem túl nagy a bűntudat és inkább hagyom a francba, az edzéssel együtt..)
rohadt nehéz, és kezdem elveszíteni a magamba vetett hitem. segítség?
Sziasztok!
Ha csak a kajálással van bűntudatotok,akkor ezen lehet segíteni.
Ha éhes vagy lehet csillapítani sima citromos vízzel.
Esetleg ha a zabot szabad enni akkor azt kefírrel vagy joghurtal összekevered és azt eszed reggelire(ebédig nem leszel éhes)
Vagy ha csak valami éhség van akkor almát!!! Ha este is nassolhatnékod van reszelj le almát és szórd meg fahéjjal!
Vagy ha nagyon sütihiány van akkor van egykét tipp a [link] oldalon.
Én is így voltam ezzel. Elkezdtem nézni azthiszem a viván megy az a sorozat, hogy valaha kövér voltam.
itt van online: [link]
nekem sokat segített már az is ha néztem, de most ellestem egy trükköt. 50 darab papírra felírtam a számokat, hogy 50,49,48 stb, és minden reggel letépek egyet. Azért 50-et mert 50 napig talán több esély van betartani a diétát,minthogy egyszerre 100 napig próbálod sanyargatni magad.
Én úgy fogom fel az egészet hogy belátom csakis rajtam múlik hogy milyen leszek, és ez a nap sem fog többször eljönni, akkor miért ne hoznám ki belőle a maximumot.
és reggelente mikor felkelek, tök jó érzés letépni egy papírt, mondván hogy ezt a napot is megcsináltam :)
Ne arra koncentrál hogy úristen még 45 nap van hátra, hanem mindig csak az adott napot nézzed, hogy azt csináld végig.
ha meg kívánod az édességet, süss meg egy almát, csinálj gyümi salit, vagy akármilyen édességet ami belefér a diétába. Nézz körül neten, sok ilyen recept van.
Valamint gondolkozz el , és kérdezd meg magadtól: Tényleg le akarok fogyni? Szükség van erre? - és ha igen a válasz, akkor kezdd el, harcolj érte, mert akármire képes vagy ha igazán akarod!
ne csapd be magad többször, mert csak magadnak ártasz, senki másnak.
ha pedig edzel, sokkal több önbizalmad lesz a sikerélménytől.
Mondom,ugyan így voltam én is. 3 napig tartottam a diétát, aztán a 4. nap már sütit csináltam cukormázzal, gyorsan befaltam egy csomó pizzát meg minden, mondván hogy : "majd holnaptól" másnap pedig megint nehéz volt az egészet újra kezdeni, sőt, sokszor én is 4-5 napig zabáltam, és így egyre többet híztam, és egyre jobban bepánikoltam.
De így csak saját magamat csaptam be..
Erre rá kell jönni, és hinni kell magadban, ne engedd hogy az étel tönkre tegye az életed!
A sorozatod meg tényleg érdemes nézni, mert így érzed hogy nem vagy egyedül!:)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!