Szeretnék lefogyni 1 hónapom van rá mert megyünk nyaralni. Hogyan tudnám megcsinálni ezt a fogyit?
Miről beszéltek itt? 1 hónap alatt fogyjon 10 kilót?
Ha 6 év alatt híztál meg, akkor szerinted sikerülni fog ?
Hozzáteszem, lefogyni nehezebb, mint meghízni. Mert a hízáshoz nagyon értetek, meg a hülye tanácsokat osztogatni (a válaszolóknak szól természetesen)
Pedig nem kell hozzá sok ész: 10 kiló zsír elégetése 90ezer kalóriát igényel. Tehát ekkora kalória-deficitet kellene elérned, amellett, hogy legalább 1500 kalóriát be is kell vinned naponta, hogy az izmaidat, agyi és életfunkcióidat, emésztésedet fenntartsd.
Tehát megközelítőleg 4500 Kalóriát kell leadnod egy nap, ami természetesen lehetetlen.
Ha lehetséges is lenne, bizonyos gyógyszerek segítségével, akkor is életveszélyes lenne. Nem véletlenül nem alkalmazzák ezeket.
Normál diétával heti 1 kiló az elérhető fogyás, ami tényleg zsírból van. A súlyvesztés több is lehet, de az nem zsír és kerülendő, mert a későbbi fogyást lehetetlenné teszi.
Na és most lehet lepontozni, mert rossz hírt mondtam, de sajnos ez van.
nem mondtál hülyeséget, tényleg ha gyorsanakarsz sokat fogyni, az izomvesztéssel jár, ami pláne hölgyeknél akik általában véve szerényebb izomtömeggel rendelkeznek mint a férfiak, nem a legjobb dolog, lehet 1 hónap alatt 10 kilótleadni, de életveszély. szerintem este 8 körül zuhany előtt tudsz szakítani fél órát egy kis erobikhoz. ha akarsz.
több vízivás hát, vagy csak étkezésnél? szerintem inkább a sót dugd el valahova, hogy ne kössön meg anyni vizet, azzal is leht sztem 1 kilót nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!