Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezek a gyümölcsös joghurtok...

Ezek a gyümölcsös joghurtok mennyire hizlalnak?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
hát joghurttól még nem hízott el senki se pont úgy mint a zöldségektől-gyümölcsöktől(bár ez kinél hogy hat..) én pl minden nap eszek 2 almát minimum de joghurtot meg nem eszek. mert magas a kalóriatartalma és még jól se lakok vele.. tehát nem tudom megmondani.. ha belefér a napi keretedbe akkor eheted :)
2013. júl. 17. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:

tele vannak cukorral, sajnos, dobálják a vércukorszintedet.

Én már egy ideje natúr joghurtot veszek, és abba keverek egy-két evőkanál lekvárt (amit én főzök, cukor nélkül), így csak a tejcukor meg a gyümölcscukor van benne, nem hizlal, sőt én sikeres fogyókúra alatt is ezt ettem tízóraira, uszonnára.

2013. júl. 17. 19:45
 3/7 A kérdező kommentje:
és mennyit fogytál? mennyi voltál és most mennyi vagy?
2013. júl. 17. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem napi 1 belefér
2013. júl. 17. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
15 kg-t fogytam 8 hónap alatt, és ötödik éve tartom a súlyom, de most sem eszek cukrot, és heti kb 20 km-t futok.
2013. júl. 17. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:

A joghurtok a legnagyobb kamukaják.

Valójában a legócskább, legolcsóbb és leggányabb anyagok amiket az élelmiszeripar ki tud öklendezni még magából és engedélyezett.

Semmi hasznos beltartalmi értéke nincs amivel segítené a testünk működését ám mint tejtermék rontani ront rajta, ártani árt.

Fogyás alatt joghurtot enni, ami erősen megemeli az inzulinszintet nagyon következetlen ötlet, a 'hizlal' szó mindig az inzulinszint emelő hatásra vonatkozik. A joghurt azért nem hizlal, mert önmagában kalóriaszegény. De ha bármi mást eszel vele együtt, akkor az úgy megy zsírraktárakba mint cigány kisfiú a rendőrök elől haza.

Meg ha nem eszel mást, akkor is leállítja a zsírégetésedet hiszen felnyomja az inzulinszintet. Ilyenkor nagyon nincs zsír mobilizálás.

Értelmetlen, kockázatos, pusztán finom. Dehát joghurt helyett hasonló ízű és állagú finomságokat lehet készíteni vagy talán venni is, miért választja valaki a joghurtot..

2013. júl. 18. 09:30
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. júl. 18. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!