Ezek a gyümölcsös joghurtok mennyire hizlalnak?
tele vannak cukorral, sajnos, dobálják a vércukorszintedet.
Én már egy ideje natúr joghurtot veszek, és abba keverek egy-két evőkanál lekvárt (amit én főzök, cukor nélkül), így csak a tejcukor meg a gyümölcscukor van benne, nem hizlal, sőt én sikeres fogyókúra alatt is ezt ettem tízóraira, uszonnára.
A joghurtok a legnagyobb kamukaják.
Valójában a legócskább, legolcsóbb és leggányabb anyagok amiket az élelmiszeripar ki tud öklendezni még magából és engedélyezett.
Semmi hasznos beltartalmi értéke nincs amivel segítené a testünk működését ám mint tejtermék rontani ront rajta, ártani árt.
Fogyás alatt joghurtot enni, ami erősen megemeli az inzulinszintet nagyon következetlen ötlet, a 'hizlal' szó mindig az inzulinszint emelő hatásra vonatkozik. A joghurt azért nem hizlal, mert önmagában kalóriaszegény. De ha bármi mást eszel vele együtt, akkor az úgy megy zsírraktárakba mint cigány kisfiú a rendőrök elől haza.
Meg ha nem eszel mást, akkor is leállítja a zsírégetésedet hiszen felnyomja az inzulinszintet. Ilyenkor nagyon nincs zsír mobilizálás.
Értelmetlen, kockázatos, pusztán finom. Dehát joghurt helyett hasonló ízű és állagú finomságokat lehet készíteni vagy talán venni is, miért választja valaki a joghurtot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!