Van egy nagyon jó barátnőm, két év alatt 20 kg-ot hízott, de sajnos nem tud lefogyni. Nem tudnátok vlmi módszert ajánlani neki?
Hát, mennyi az a nem sokat eszem?
9 kilóval ezelött én is azt gondoltam nem eszem sokat és semmire sincs időm...depi a súlyom miatt, rossz közérzet, napi 10 óra meló + utazás....háztartás...ismerős. Sokáig azt is gondoltam esetleg hormonzavarom van....
Az első és nagyon fontos lépés, a viz.
Amennyit a pisiszünet megenged a munkahelyén és az út amit hazáig meg kell tennie. - ha van rá lehetősége, gyalog....
Semmiféle cukros, buborékos, "természetes" dobozos üditő!!!!!!!!!!!!!!
A viz elkezdi kimosni a szervezetébol a káros anyagokat amire rásegithet zöld teával amit lehet izesiteni mézzel vagy cukorral csakhogy ne érezze a szúros izét a teának ne úgy hogy ragadjon tőle össze a szája....:o)
A kaja minősége is számit.
Vacsira 2 karéj zsiroskenyér helyett benyomhat egy fejessalatát parmesan sajttal és valamilyen sonkával vagy főtt tojással...egy fejes saláta nem kevés...elég 2-3 kajálásra is - legalábbis nekem...már....
Reggelire a müzliféléket amik ugye veszett egészségesek el lehet felejteni...csupa kalória az egész egy igazi hizókúra!!!! Érdemes megkockáztatni a zabpelyhet, ami csupa rost, tehát tisztitja a beleket besegit a viznek....minnél rostosabban eszik, annál jobb. A gondolom lassú emesztése kicsi turbót kap..nekem is volt ezzel bajom.
Nagyon fontos a porció.
A fogyokúra mint olyan egy szar dolog. Én már irtam, de mindig halálra lepontoztak.
A fogyókúra végét mindig alig várjuk és ungyanúgy visszajön télre minden vagy még több...
Életmód és gondolkodás a kajával kapcsolatban kell, hogy változzon.
Ez nem konnyű éppen ezért nem megy egyik napról a másikra.
En február 14,-én keydtem el..9 kilónál tartok és sajnos meg van..de már alakulgatok, közel a versenysúlyomhoz és a méretemhez a suly ugyanis egy relativ dolog...a centiméterek ugyanis sokszor többet elárulnak, ha sportol is.
Nagyszerű barát vagy, hogy segitessz neki és nem hagyod magára!!!!
Leznek akik azt tanacsolják, hogy a cukrot felejtse el...én azt mondom, cukorra szüksége van a szervezetnek DE nem egy Sport szeletről van szó!!!!...és csak módjával, hiszen sok kaja tele van vele és a sóval is ugyanez a helyzet - megköti a vizet.
A drasztikus hirtelen változást kerüljétek - ez alatt a durva megvonásokat értem.
Hogy a bőre szép maradjon, heti fél kg fogyástökéletes. A két év alatt felszedett súlyt ugyanis egy éjszaka alatt vagy 90 nap alatt nem tanácsos leadni.
Mindez a saját tapasztalatom.
2 diétát probáltam már ki. mindkettő után csak dagadtabb lettem.
Életmód változás, garantált siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!