Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az utolsó étkezés után érdemes...

Az utolsó étkezés után érdemes eddzeni? Vagy elötte?

Figyelt kérdés

neki álltam fogyózni, minimumm 10 kg-t le akartok adni, ezért minden nap edzeni fogok 2-3 órát és helyesen táplálkozok.

hány órától meddig érdemes?? arra gondoltam hogy 1től 4-ig de 5kor eszek utoljára, az meg rajtam ragadna.. szóval akkor inkább 5 óra után álljak neki??

2013. júl. 17. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért ragadna rajtad? Én tuti nem éheznék ilyen sok edzés után (nem is bírnék ennyit edzeni, csak igen lazán, azt pedig minek), az 5 órai evés is extrém korai utolsónak... Ha 8 előtt fekszel vagy valamiért nem tudsz enni este, nem szóltam.
2013. júl. 17. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:

a 3 óra edzés sok ,nem kell annyi ,edzés után meg mindig eszünk, mivel megvannak sérülve, az izmok el kell látni őket tápanyagokkal ,fehérjével főleg.

Gondolom , ha megvágod a kezed ,nem hagyod úgy.

2013. júl. 17. 11:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Mit eszel hogy rajtad ragadna, palacsintát?

Étkezés után mit tudsz edzeni? Még jógázni sem ajánlott étkezés után közvetlenül, hát még boxolni egyet..

Nem, edzés után kell enni, legalábbis célszerű.

2013. júl. 17. 11:10
 4/4 anonim válasza:

Napi 3 óra túlzás és akkor sportolj, amikor jól esik. Teljesen mindegy, hogy reggel vagy este. Lényeg, hogy előtte ne egyél 2 órával, mert jó kis hányingerre számíthatsz ha megerőlteted magad.

Mellesleg a kalóriaégetés nem áll le abban a pillanatban mikor megállsz az edzéssel. Én napi 30 perc edzéssel és életmód váltással+ kalóriaszámolással február óta 10 kilón vagyok túl. Nem kell erőltetni, úgy csináld amit be tudsz iktatni a mindennapokba.

2013. júl. 17. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!