Ha fogyókúrázok ihatok tonicot?
Figyelt kérdés
Origo tonic a neve és 0,7 kcal van 100ml-ben.2013. júl. 16. 10:59
2/5 anonim válasza:
Ha 0,7 kcal van 100ml-ben akkor igen.
3/5 anonim válasza:
Édesítőszeres lötty? Bármit ihatsz.. egyébként célod hogy minél több műanyag és vegyszer legyen benne?
4/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert önmagában a víz semleges mint mindenki másnap és szívesebben innék tonicot, ezért kérdeztem hogy lehet-e inni ilyet.
2013. júl. 16. 12:04
5/5 anonim válasza:
De hát te tudod hogy neked mit lehet.
Én sem cukros italt nem innék (fogyás alatt főleg nem) sem pedig édesítőset, ha szintetikus édesítőszert használnak benne. Hogy te neked ezzel van-e problémád, nem tudom (szerintem más sem). Nekem lenne, mert elég vegyszer jut a testembe a nem egészen bio zöldségekkel együtt, nem biztos hogy inni is vegyszert akarok de fogalmam sincs hogy te mit gondolsz erről, tehát hogy ihatsz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!