Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hollandok miert nincsenek...

A hollandok miert nincsenek elhizva?

Figyelt kérdés

A legfontosabb alapveto elelmiszereik kozott talalhato a kenyer, a tej es a sult krumpli, ebbol a tejet literszamra isszak naponta, de kenyeret is joval tobbet esznek az atlagnal. Meg sincsenek elhizva.

Ezen a grafikonon is latszik, hogy az europai elhizasi lista vegen kullognak.

[link]

Ha a szenhidratok annyira hizlaloak, akkor miert nem elhizottak a hollandok?

2013. júl. 16. 09:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves 9/10-es! Két évig éltem Finnországban, Oulu-ban. 1: Nem mindenki zabál gumicukrot, csokit! A halat,vodkát, ruskea kastike-t, koti kalját szeretik ez tény. 2: Ott is sok a nagydarab, kövér, sörhasú rockergyerek. cigiznek, isznak mint a gép. Jóóó nagy hülyeségeket írtál az tuti:)
2013. júl. 27. 15:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem abból kell kiindulni, amit az utcán látsz, elhízott japánok is vannak...
2013. júl. 27. 23:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Hollandiában ahol én voltam, elég egészségesen ettek. Reggelire füstölt hal vagy sajtok vagy ilyen kenyérre kenhető/szórható cukros dolgok voltak, pl. olyan mint nálunk a csokidara vagy ilyen karamellkrém (Bebogeen-isteni: [link]

Hogy nálunk ezt miért nem lehet kapni?) Ebédre mindig valami párolt zöldségféle egy vékony szelet hússal. Vacsorára is párolt cucc, esetleg krumpli vagy rizs kevés hússal. Közben abszolút nem nassoltak, ha vettem deszertet, abból is csak max. egy szemet ettek, fagyiból is max. 1 gombóc. Ahogy ők étkeztek, én amellett éheztem. Mindig vennem kellett magamnak valamit pluszba, hogy ne legyek éhes. Viszont azért én ott is láttam kövér embereket. Biztos, hogy az olaszoknak más lehet az anyagcseréjük, mert nekem is volt olyan időszakom, amikor szinte csak tésztát és krumplit ettem évekig és nagyon gebe voltam. Kilátszottak a bordáim! Szóval anyagcserefüggő dolog is.

2013. szept. 24. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!