Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet eltűntetni a...

Hogyan lehet eltűntetni a hízáscsíkokat a fenékről? És aztán mivel lehetne keményebbé/feszesebbé tenni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egyáltalán túlsúlyos vagy ilyesmi, csak a nyáron felszedtem 1,2 kilót ami rögtön meglátszik a fenekemen...:S Segítenétek? Köszi előre is.(19,L)
2009. okt. 19. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, én mikor pesten laktam, a körúton mindennap bringával jártam és ha lehetőségem volt, versenyeztem a villamossal... hát csak istenségsegg nek hívták a hátsómat!

Mert a fenék úgy szép, ha formás hozzá a comb is.

2009. okt. 19. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
megint én... a csíkok maradnak. Ez bőrtípus kérdése.
2009. okt. 19. 18:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Ugh... az nem lenne jó ha maradna... Nincs nagy fenekem, nem is kicsi... mindenki szerint pont jó.Combom ís van hozzá:) Ezekkel nincs probléma csak a csíkokkal. Régebben már volt, de akkor elmúlt egy idő után...csak már nem emlékszem hogy mennyi idő után:|
2009. okt. 19. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen csíkok nem nagyon múlnak el legfeljebb halványodhatna, ha pl. napoztatod őket, olyankor a barnaság miatt kevésbé látszanak. Amikor a bőrnek hirtelen gyorsan kell tágulnia (hízás, terhesség, body building) olyankor keletkeznek. (véleményem szerint egy formás feneket ez biztosan nem tud elrontani ;-)
2009. okt. 19. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!