Hogyan lehet igazán gyorsan fogyni mindenféle tabletták nélkül?
Figyelt kérdés
Nézzétek el, tudom, hogy nem jó a gyors fogyás, de attól még tudni szeretném, hogy milyen módon lehet gyorsan lefogyni, de tabletták nélkül.2013. júl. 11. 17:37
1/7 anonim válasza:
időnként iktass be ilyen alma-ásványvíz napokat,
ennek az előnye,hogy mindkettő korlátlanul fogyasztható,és tutira lefogysz tőlük ,ha sűrün tartasz ilyen napokat,
2/7 anonim válasza:
istenem -.-
amúgy leggyorsabban koplalással. de tudod mi lesz a végeredmény? súlyban kevesebb leszel, de ugyanúgy fogsz kinézni.
miért? Mert izmot vesztesz, de a zsírod megmarad.
Miért nem lehet életmódot váltani, ha valaki nincs megelégedve magával?
"holnap indulunk nyaralni, éjjelre mondjatok valami edzést, amit csinálhatok, hogy holnap a tepsi seggem beleférjen a fürdőbugyiba!"
3/7 anonim válasza:
Mi olyan sürgős hirtelen? Fogyj szép fokozatosan megfelelő diétával, mozgással.
4/7 A kérdező kommentje:
Első köszönöm!
Második: legyen ez az én dolgom! De azért mind a kettőtöknek köszönöm! :)
2013. júl. 11. 18:31
5/7 anonim válasza:
12 napig csak vizet igyál és ne egyél semmit
6/7 anonim válasza:
A legjobb fogyasztószer a stressz! Mielőtt anyukám meghalt, én ápoltam, (tudtuk, hogy nincs neki sok hátra) nem tudtam enni, csak reggel meg délután ittam egy egy kávét. Egy hét alatt nyolc kilót fogytam... de ezt nem ajánlom senkinek! :((
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! :(
2013. júl. 11. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!