Hogyan kell kiszámítani, hogy hány kilónak kéne lennem?
Figyelt kérdés
az lehet hogy mindenkinek másképp áll az hogy hány kiló?
vagy inkább be kellene tartani feltétlenül azt a kiló/magasság arányt??vagy inkább testalkattól függ ez??pl én 155 cm vagyok akkor 55-nek kéne lennem feltétlenül??...mert eredetileg az lenne az egészséges
amúgy 68 vagyok (ami jól esett hogy olyan 60-nak néztek de nem nagyképűségből mondom) csak szeretnék én annyi lenni:S:S
16/L
2009. okt. 18. 18:50
2/6 anonim válasza:
én itt szoktam megnézni:
3/6 anonim válasza:
Mivel még fiatal vagy, a magasság-testtömeg aránya még sokat változhat, nem biztos, hogy a számadatoknak annyira hinni kell. Most a magasságra nem úgy értem, hogy nősz még 10 cm-t, de pár centit még lehet. Ha elkezdesz sportolni, mozogni, sokat formálódhatsz, és valószínű, hogy pár kilótól meg is fogsz szabadulni. És lehet, hogy nem leszel 55 kg, de mivel formásodsz, akár azt is kinézhetik belőled. És ha a magasságod ennyi marad is, az kilók máshogy fognak "állni" rajtad. :D
4/6 anonim válasza:
Őszintén szólva nem tudom hogyan kellene kiszámolni pontosan a megfelelő súlyt ,mert ez az adat mindenkinek más függ az alkattól ,csontozattól ,izomzattól...Egy szóval mindenkinek magának kell megtalálni a megfelelő súlyát a magasságához.Nézegettem a neten a kalkulátorokat és ezek szerint nekem 62kg-nak kellene lennem..vicces ,mert amikor 53kg voltam már erősen hajlottam a molett felé 40es ruhát hordtam...és tudod miért? mert vékony csontozatom van..ennyi..cm-re és súlyra lehet valaki ugyanannyi ,ha teljesen más a testfelépítése..szóval felesleges nézegetni ezeket a kalkulátorokat...;)a lényeg ,hogy magadnak mérd be a megfelelő állapotot.:)
5/6 A kérdező kommentje:
aha lehet igazad van hogy testalkattól is függ
nekem sajnos picit vastagabbak a csontjaim:S:S sajnos
2009. okt. 20. 18:27
6/6 anonim válasza:
nahh igen sokat jelent a csontozat ,de a váz talán még ennél is jobban meghatározó..a legjobb barátnőm és én majdnem ugyanolyan számarányokkal rendelkezünk ő 160cm50kg és erősebb a csontozata mégis nagyon vékony ,alma alkatú(széles váll,normál derék és szépen ívelt csípő)én magamat még nem tudtam behatárolni 162cm, 47kg keskeny váll ,keskeny csípő és vékony derék,de nagy melleim vannak..őt mindenki vékonyozza engem meg nem:S:Smert ugye az erősebb váza miatt a bőre jobban kifeszül a csontjaira:D morbid magyarázat ,de teljesen igaz:)pedig cm-re sokkal kisebb vagyok:S(az elöző vagyok:))amúgy ha erős csontozatod egyben azt is jelenti ,hogy te ha vékony is vagy mindig töbet fogsz nyomni ,mint mások:p és nm feltétlen azért ,mert több a felesleged:);)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!