Á, ez rossz megközelítés.
Mindig nézem a képeket, és véletlenül sem csak a nagyon fiatalok kérdeznek. Sokszor látok képeket pl.: szülés után fogyózó anyukákról, 2X, 3X nőkről itt az oldalon.
Szerintem fejletlen, tinis tested van, a hajad is kis kócos, nem az a felnőttes, az öltözködésed is inkább gyerekes - ezért tűnsz fiatalnak a képen.
53-55 kiló lehetsz, attól függően hogy 158 vagy 160 centi vagy.
Szerintem 60 körül lehetsz. Elárulod, mennyi vagy?
Én az öltözködésedből gondoltam, hogy fiatalka vagy.
El. A képen 57 és véletlenül se vagyok fiatalka. :)
A haj... hegymászás közben van, aki fésülködik? :)
Az öltözet... ez is meglepett, de tényleg. A munkatársaim, akik többségében öregebbek nálam, nagyon gyakran ugyanígy öltöznek.
"Fejletlen tinitest"... ezt is jól megkaptam.
Lehet, hogy ez az oka, hogy a férjemre folyton csúnyán néznek? :D
Közel harminc vagyok és egy gyerek anyja.
Köszönöm, ez kedves tőled! :)
Azért törekszem arra, hogy nagyjából visszanyerjem a régi formám (ha a hasam egyszer visszamegy, boldog leszek).
Azért tettem fel a kérdést, mert egy kisgyerekes anyukának nem szívesen mondják a képébe, hogy hogyan is néz ki valójában (meg persze bunkóság is lenne, hisz nem tehet róla, és valószínűleg piszkálgatás nélkül is próbál nagyjából a régi lenni), de így megtudhattam, hogy kb. mennyire oké vagy nem oké a jelenlegi alakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!