Fejben a hiba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs kedvem fogyózni,de kellene...mivel motiváljam magam?2013. júl. 10. 17:41
1/4 anonim válasza:
Azzal,hogyha nem fogyózol nem fogsz tetszeni a fiúknak.
2/4 anonim válasza:
Ez így nem lesz egyszerű... Nekem sincs valami nagy motivációm, a pillanatnyi dolgok sokkal erősebbek, mint holmi későbbi állapot, ezért sem való nekem semmi kicsit is savanyargató fogyás. No meg mert hedonista vagyok, nem mazochista. Egy kellően laza életmódváltás kell, amiben nem érzed áldozatnak magad.
Ja, de, van, ami motivál. Az egészségem. Nem eszem olyan dolgokat, amikről tudom, hogy nem jók nekem, amiktől (teljesen jogosan) nem jól érzi magát a testem, de a mennyiség is számít, persze. Az egészséges táplálkozás pedig kellemesen korrelál azzal, amivel fogyni lehet...
A mozgás is jólesik, az önmagában rejti a motivációt és a jutalmat :)
3/4 anonim válasza:
Lehet hogy hülyeség de vegyél egy ruhát ami nagyon tetszik és legyen az a célod hogy belefogysz
4/4 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy kemeny, kitarto munkaval barmit elerhetsz amit akarsz(persze a realitas keretein belul). Ja es fontos, hogy ne felj elkezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!