Lehetne valami változás?
Nincs rajtam sok felesleg,inkább kicsit formába akarom magam hozni a nyaralásra ami 2 ét múlva lesz.Minden nap elmennék 50 percet futni közepes tempóban.Mellette semmi édesség,semmi péksüti,kenyér vagy ilyesmi.kevesebbet ennék mint eddig.szerintetek sikerülhetne így egy kis fogyást elérni?és ha igen,mennyit?
előre is köszönöm a válaszokat és a tapasztalatokat! :)
Ha többet kezdesz mozogni és kevesebbet enni, biztos hogy fogyni fogsz.
De nem tudjuk mennyire fognád vissza a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, hiszen csak édességet és kenyeret nem ennél, vagy azt írtad kevesebbet. Rizst, tésztát, krumplit se? Akkor fogyhatnál, de ezeket helyettesíteni kell zöldségekkel, hússal, zsírral. Az nem jó hogy nem eszik valaki kenyeret és ezért éhes.
Ha formába hoznám magam én erősítenék, nem futnék. Mert a futás keveset segít, nőknek jobban árt mint férfiaknak és.. én erősítek, formában is vagyok. Kérdés hogy másoknak ez miért nem mindennapi rutin. Fegyencedzés, Bodyrock TV edzések, Pilates, Jóga órák, Crossfit, harcművészetek.. aki ezeket nem gyakorolja, nem is gyúr, az mit csinál? Mondjuk olvas biztos, de egész nap? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!