Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudom hogy le fogtok ugatni...

Tudom hogy le fogtok ugatni de ha egy jo választ kapok már jo. Szóval 80 kiló vagyok?

Figyelt kérdés

Le szeretnék adni 20 kilót . Ezt ugy teszem hogy szedek hoodiát amitől ugyen nem eszek csak nagyon minimálisat . és heti 3 szor 1 órát a-erobicozom edzés mellett fehérje turmixozom . Hatásos lehet ez?

nem érdekel hogy tönkre teszem a szervezetem..LESZERETNÉK FOGYNI ÉS MÁSKÉPP NEM MEGY MÁR PRÓBÁLTAM.

2013. júl. 3. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Le szeretnék adni 20 kilót ."

"egyedül a hasam amin van háj."

Hmm. Ez egy kicsit sántít.

2013. júl. 3. 23:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Tessék, hoodia helyett:

[link]

[link]

NE az éhségérzet megszüntetésére koncentrálj!

Hanem arra, hogy olyat egyél, amitől nem éhezel meg olyan gyorsan! Olyat, ami energiával lát el, s nem egyből a fenekedet növeli.

A fogyás, az életmódváltás, ha helyesen csinálod, NEM éhezésből, önsanyargatásból áll!

2013. júl. 3. 23:18
 13/15 anonim ***** válasza:
53%

Azzal hogy nem eszel nem fogsz fogyni. Rövid távon igen, de löttyedt, gyenge és beteg leszel.

Egyél, egyél sokat de csak ételt. Étel a hús, zsír, zöldségek, gyümölcsök, tojás, hal..

A kenyér, zab, tej, cukor nem ételek, csak úgy emlékeztetés végett írom. Miért ennél kevés húst és zöldséget.. ha sokat is ehetsz?

2013. júl. 3. 23:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Tényleg senkinek sem akad meg azon a szeme, hogy írja a kedves kérdező, hogy 3 hete csinálja, és 4 kilót fogyott "csak"?? Hát nincs itt más baj, csak a türelmetlenség.

Mégis mit szeretnél? Mennyit fogyni?

Ennyit lehet, ez a normális, sőőt.

Ha már ezt csináltad magaddal, akkor bizony vegyél erőt magadon, és várd ki szépen a végét, ez már csak így megy.

2013. júl. 4. 08:52
 15/15 anonim ***** válasza:

A# 13 Válasz miért is nulla értékelésű?

Ilyen étrenddel, koplalás nélkül fogytam 10 kilót, és tartom is több éve (paleo-de némi engedménnyel, sajt és zöldborsó terén). Úristen, fehérje-turmix.

Tömd csak magad mérgekkel. Ja, most nem érdekel, hogy tönkreteszed a szervezeted, de az ilyen koplalós-gyorsanlefogyok cucc több ismerősömnél is visszaütött, dupláját hízták vissza. De pontozz csak le sértődötten és bízz a csodaszerekben. Életet végéig fogod őket szedni?

2013. júl. 4. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!