Tudom hogy le fogtok ugatni de ha egy jo választ kapok már jo. Szóval 80 kiló vagyok?
Le szeretnék adni 20 kilót . Ezt ugy teszem hogy szedek hoodiát amitől ugyen nem eszek csak nagyon minimálisat . és heti 3 szor 1 órát a-erobicozom edzés mellett fehérje turmixozom . Hatásos lehet ez?
nem érdekel hogy tönkre teszem a szervezetem..LESZERETNÉK FOGYNI ÉS MÁSKÉPP NEM MEGY MÁR PRÓBÁLTAM.
Ha másképp nem megy már próbáltad, akkor az egész vagyonomat rá merném tenni, hogy FIX, HOGY VISSZA FOGOD HÍZNI, ha sikerül is leadni!
Miért?
Mert ahhoz, hogy meg tudd tartani, ÉLETMÓDVÁLTÁS kellene, nem pedig hülye fogyókúrák és fogyibogyók.
De csináld csak nyugodtan!
Ha meggondolnád magad, tégy fel új kérdést!
Az edzés és a fehérjeturmix nagyon jó ötlet. Amit szedsz, arról én még nem hallottam, de csodaszer NINCS.
Tényleg életmódváltás kell! Este pl. szendvics helyett egyél főtt húst, pácolt heringet, tojásrántottát vagy akár egy kis kolbászt valami olajban szegény salátával (ebből nagy mennyiség is mehet).
Ami összeszűkül, az ki is tud tágulni.
Tudatos váltás kell, a rossz szokások elhagyása, új ízek megismerése, fokozatos átállás valami jobbra.
Egyébként is a "nagyon minimális" nem vezet semmi jóra.
Ha a szervezet nem kapja meg a megfelelő mennyiségű (és minőségű) "üzemanyagot", akkor még jobban ragaszkodik a zsírraktárakhoz = magyarán ha keveset eszel, kevesebbet fogysz, mintha ÉSSZEL csinálnád.
A mozgás is: heti három aerobik?
Eddig hányszor emelted meg a hátsód hetente?
Ha egyszer sem, akkor miből gondolod, hogy bírni fogod a kiképzést főleg úgy, hogy energiád se lesz hozzá?
Többre mennél azzal, ha először csak sétálnál. Igen, sétálnál. Napi egy óra, minél tempósabban.
Ez bárkinek megy, téged se érne kudarc, kisebb az esély, hogy feladod a mozgást.
Olvass egy kicsit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!