Hogyan tudnék a leggyorsabban leadni 2 kilót? (Átlagos a testalkatom)
Nekem is átlagos a testalkatom. Csak kicsit szeretnék fogyni, kb 4 kilót. Ezt a diétát már anyukám, a barátnőm, sőt még én is megcsináltam már. Anyu 10 kilót fogyott mert 4 hétig csinálta, a barátnőm 5öt, úgy, hogy 2 hétig csinálta. Én 4et szintén 2 héttel. Próbáld ki, az elején nehéz, de a 3. nap után bele lehet jönni. Gondolj arra, hogy én is ezt csinálom éppen, miközben ezt írom, eszem a csütörtöki almát vacsorára. Jól érzem magam. Sok sikert és kitartást!:)
A Bécsi Táplálkozástudományi Intézet diéta-ajánlata
Alapszabály: cukor, zsír, alkohol TILOS, legfeljebb kevés olaj használata megengedett, és kevés só használata ajánlott.
Ital: víz, vagy ásványvíz, korlátlan mennyiségben.
A diéta 1 hétig tart, utána azonnal meg kell ismételni! Újabb kúrát legalább 6 hónapig nem szabad kezdeni! Ha a diéta pontosan be van tartva (a legkisebb vétkezés is katasztrofális!!) 2 hét alatt garantáltan 6-7 kilot lehet leadni. Az ebédet és a vacsorát nem szabad felcserélni!
Ezidő alatt a szervezet egy anyagcsere-változást vesz fel, és 3 évig nem áll be hízás. A diétát hétfőn, vagy szerdán kell elkezdeni!
Hétfő
reggeli: 2db kockasajt, 5dkg párizsi, 2dl tej
ebéd: 1db zsemle, 1db főtt virsli, 2db alma
vacsora: 2 szelet pirítós (vaj nélkül), 1db banán
Kedd
reggeli: 3db abonett kenyér, 5dkg trappista sajt, 3dl tea
ebéd: 20dkg hal roston, saláta
vacsora: 1db zsemle, 1dl kefír, 1db főtt tojás
Szerda
reggeli: 2db tükörtojás, 2db pirítós, 1db paradicsom
ebéd: 20dkg zöldségköret, 5dkg reszelt sajt
vacsora: 5dkg pulykamell sonka, 1db alma, 3dl tea
Csütörtök
reggeli: 2db főtt virsli, 2db pirítós, 2dl tej
ebéd: 20dkg párolt csirke, 1 adag gyorsrizs
vacsora: 2db alma
Péntek
reggeli: 2db kockasajt, 5dkg gépsonka, 3dl tea
ebéd: 3 tojásból rántotta, 1db paradicsom
vacsora: 1db zsemle, 1 kefír, 1db alma
Szombat
reggeli: 1db főtt tojás, 2dkg párizsi, 2 pirítós
ebéd: 22 dkg főtt marha, krumplisaláta
vacsora: 3dl tej, 1db alma
Vasárnap
reggeli: 2db virsli, 1db zsemle, 1db paprika
ebéd: húsleves üresen, 20dkg csirke roston
vacsora: a hetiből bármelyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!