Hány kilónak kéne lennem, hogy ilyen combom legyen?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok,168 cm. 73 kg.
És már elkezdtem a fogyókúrát 2 hete,és már fogytam 5 kg.
És arra vagyok kíváncsi,hány kg-nak kéne lennem,hogy ilyen combjaim legyenek:
Köszönöm szépen előre a válaszokat! :)
2013. jún. 27. 19:21
1/5 anonim válasza:
Hát én nem tudom hogyan fogyózol, de ha 2 hét alatt leadtál 5 kilót akkor tuti nem jól... tehát ilyen nem lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne? o.O
2013. jún. 27. 19:28
3/5 anonim válasza:
Többnek, mint 12 éves, az biztos! :D Ennyi idősen mit fogyókúrázol? Még csomót fog változni a tested! Inkább sportolj valamit, mint hogy koplalsz!
4/5 gömbicica válasza:
az ilyen alakot nem fogyókurától szerzi az ember.
arról nem is beszélve, hogy kissé murisan nézne ki, ha ilyen lennél 12 éves léttedre!!!!
Egyszer lehetsz ilyen.Ilyenné formálni kell az embernek a testét, nem koplalni!!!!
Nagyon gyerek vagy még. Ne haragudj.
Nyomtasd ki ezt a képet, tedd el valahová, és mondjuk 10 év mulva vedd elő. Addig szorgalmasan járj valami nőies tornára.
5/5 A kérdező kommentje:
én nem azt akarom h ilyen alakom legyen,csak h kb ennyi kg legyek.
2013. jún. 28. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!